NT konferenca 2017 se bo osredotočala na oblačne storitve, govorec poslovnega srečanja pa bo Stephane Garelli | UPORABNA STRAN

NT konferenca 2017 se bo osredotočala na oblačne storitve, govorec poslovnega srečanja pa bo Stephane Garelli

NT konferenca 2017 se bo letos odvila že 22. leto zapored na tradicionalni lokaciji, če odštejemo kratek izlet po Sloveniji. Grand Hotel Bernardin v Portorožu med 15. in 17. majem 2017 gostil največji tehnološki dogodek v Sloveniji, ki ga iz leta v leto krepijo tudi z NTK Poslovnim srečanjem, ki je namenjen predvsem strokovnjakom iz gospodarstva in vodilnim kadrom v podjetjih.

Oblačne storitve bodo letošnja osrednja tema
Tridnevno dogajanje na NT konferenci 2017 bo posvečeno predvsem oblačnim storitvam, a še vedno s poudarkom na digitalni preobrazbi, ki je krilatica že zadnjih nekaj let. Vrhunski domači in tuji IT-strokovnjaki bodo predstavljali najnovejše tehnologije in trende v panogi, tako s področja programskih kot strojnih rešitev. Program tematik in seznam predavateljem letošnje NT konference lahko najdete tukaj.

NTK Poslovno srečanje tokrat z Stephanom Garellijem
Posebni govorec tokratnega NTK Poslovnega srečanja bo Stephane Garelli, ki se že več kot 25 let posveča temi svetovne konkurenčnosti. V svojem predavanju bo razkril načine, kako v hitro spreminjajočem se gospodarskem okolju uspeti na mednarodnih trgih.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: