3. sezona serije Fear the Walking Dead se danes, 5.6.2017 ob 22.00 začenja na AMC Slovenija | UPORABNA STRAN

3. sezona serije Fear the Walking Dead se danes, 5.6.2017 ob 22.00 začenja na AMC Slovenija

3. sezona serije Fear the Walking Dead se na AMC Slovenija začenja danes 5.6.2017 ob 22.00, čeprav so tisti najbolj zvesti fani serije le to lahko gledali še ob 3.00 zjutraj, torej hkrati s premiero na AMC v ZDA.

3. sezona se začenja z dvojno epizodo oz. dvema zaporednima epizodama, ki sta podnaslovljeni z Eye of the Beholder in The New Frontier. Nova sezona bo tudi daljša od prejšnje in sicer za eno epizodo in bo tako obsegala 16 epizod, ki bodo predvajanje v tedenskih razmakih. V Sloveniji si bomo vsako epizodo lahko ogledali hkrati s premiero v ZDA t.j. ob ponedeljkih ob 3.00. Ker pa je to precej slabo gledan termin AMC Slovenija epizodo ponovi isti dan ob 22.00, ko je pri nas termin visoke gledanosti.

Ozadje snemanja
Snemanje novih epizod je potekalo v Mehiki. Večina zgodbe pa se plete okoli ranča, ki do ga zgradili prav za potrebe snemanja serije. Enako velja za poti, ki po dolini vodijo do njega. Tako so snemalni ekipi na ranču sružbo delali pravi konji in krave, pa tudi zelenjava je bila prava.
Igralka Alycia Debnam-Carey, ki igra lik Alicie Clark je o snemanju povedala: »V pretekli sezoni smo veliko časa preživeli na ladji in z ljudmi, ki niso vedeli, kako preživeti apokalipso. V tej sezoni pa uživamo v eni izmed najlepših dolin na svetu, v kateri živijo ljudje, ki so bili zares pripravljeni na apokaliptične čase. Ko pridemo na ranč, smo dejansko edini, ki vemo, kaj se zares dogaja zunaj meja ranča.«

Kaj pa zgodba?
Mednarodnih meja po koncu sveta ni več, junaki serije pa morajo poskusiti ponovno zgraditi celotno družbo in vzpostaviti vezi v družini. Madison se tako zopet poveže s svojim partnerjem Travisom, s katerim združita moči pri iskanju Nicka.
Nick je v tej sezoni precej bolj odrasel v primerjavi z drugo sezono. Že res, da je ob svojem prvem podvigu kot vodja padel v past ameriške milice in le za las ušel smrti, poleg tega se tudi ne čuti več nesmrtnega, vendar pa se bo v tretji sezoni serije primoran vrniti v vsej svoji veličini. Sploh če bo v La Coloniji želel najti njemu tako zelo pomembno duhovnost. Tudi njegova sestra Alicia je v zadnji sezoni precej odrasla. Še vedno pa je pretresena zaradi umora Andresa in je na nek način izgubila svojo prihodnost, zaradi česar povsod okrog išče krivca.
Tako kot mora Alicia najti razlog za preživetje, pa mora Strand najdi razlog za življenje. Potrebuje nov kompas, da začrta smer in tudi novo valuto za financiranje potovanja.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: