Citypark, ki je sprejel že skoraj 150 milijonov obiskovalcev, je na Špici v Ljubljani praznoval 15 let | UPORABNA STRAN

Citypark, ki je sprejel že skoraj 150 milijonov obiskovalcev, je na Špici v Ljubljani praznoval 15 let

Citypakrk je svoj 15. rojstni dan obeležil s prav posebnim dogodkom, ki se je odvil na Špici v Ljubljani. Glasbeno-modni dogodek sta povezovala Katarina Čas in Jose Nzobandora, za konec pa je več kot 11.500 ljudi s koncertom na plavajočem odru navdušil tudi Magnifico.

Modni šov so s pesmimi, ki opevajo Ljubljano, Ljubljančanke in Ljubljančane povezali Grega Skočir, Hamo, Jana Šušteršič, Lea Sirk in Maja Keuc. Direktor Cityparka, Toni Pugelj pa je dogodek zaključil z besedami Citypark je špica.

Citypark obsega več kot 125 trgovin in lokalov in kmalu pridejo nove
Ob praznovanju 15. rojstnega dne so iz Cityparka sporočili tudi nekaj zanimivih podrobnosti. Med njimi je zagotovo ta, da je Citypark obiskalo že skoraj 150 milijonov obiskovalcev. Z več kot 125 trgovinami in lokali je Citypark največje nakupovalno središče v Sloveniji. Hkrati pa je med 30-imi, ki jih upravlja SES tudi drugo največje. Lanskoletni letni promet je znašal 160 mio € in je bil za 2.5% višji kot leto prej. Lani so odprli nove monobrand trgovine Guess Jeans, Mango, prvo specializirano trgovino Lego v Sloveniji, vrnil pa se je tudi Esprit. Kmalu pa naj bi presenetili z novo obogateno ponudbo. Kaj točno žal še niso želeli razkriti, je pa Toni Pugelj povedal, da bo nekaj revolucionarnega.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: