Moto Mods dobiva štiri nove dodatke Moto GamePad, JBL SoundBoost 2, Moto TurboPower Pack in Moto Style Shell | UPORABNA STRAN

Moto Mods dobiva štiri nove dodatke Moto GamePad, JBL SoundBoost 2, Moto TurboPower Pack in Moto Style Shell

Moto Mods je linija dodatkov (razširitev), ki jih je Motorola (Lenovo) predstavila za linijo telefonov Moto Z. Ta se letos širi s štirimi novimi dodatki, a hkrati ostaja kompatibilna z vsemi telefoni linije Moto Z.

Moto Style Shell

Nove modularne možnosti, ki bodo globalno na voljo od julija 2017 so: Moto GamePad, JBL SoundBoost 2, Moto TurboPower Pack in Moto Style Shell.

Moto GamePad je namenjen vsem tistim najolj zagretim igričarjem, saj telefon Moto Z spremeni v ročno igralno konzolo z dvema krmilnima palicama. Ker pa je igranje igric energijsko precej potratna stvar bateriji dodaja še 1.035 mAh. Cena zanj bo 79.99$.

JBL SoundBoost 2 je nadgradnja lanskoletnega JBL SoundBoosta in bo na voljo v rdeči, črni ter modri barvi. Vgrajeno ima 1.000 mAh baterijo za 10 ur predvajanja glasbe, prevlečen pa je tudi z zaščito, da voda ne pronica vanj. Dva 27mm stereo zvočnika z vsak po 3W moči lahko oddata zvok 80 dBSPL pri oddaljenosti 0.5m. Glavna novost je povezava z mobilno aplikacijo JBL EQ, ki omogoča prilagoditev in nastavitev zvočnik JBL SoundBoost 2. Cena za JBL SoundBoost 2 bo 79.99$.

Moto TurboPower Pack pravzaprav prinaša dve stvari in sicer hitro polnjenje ter dodatno baterijo (power bank). TurboPower Pack, ki dodaja 95g lahko mobilni telefon polni z do 15W, sam pa lahko svojo 3.490 mAh baterijo polni z do 30W. S pomočjo USB-C vhoda se baterije v Moto TurboPower Pack do 50% napolni v 20-ih minutah ob pogoju, da ima na voljo 30W stenski polnilec. Cena za Moto TurboPower Pack bo 79.99$.

Moto Style Shell pa uporabniku dodaja hitro brezžično polnjenje in stilsko preobrazbo. 49.2g težak Style Shell bo na voljo v štirih različicah in sicer Ebony Burl Wood, Grey Herringbone Nylon, Cateye Wood ter Floral Print. Brezžično polnjenje pa deluje tako s Qi kot PMA standardom. Pri Qi je podprt Dual mode Qi 1.2.3 z močjo 10W, pri PMA pa standard 3.0 in moč 5W. Cena za Moto Style Shell bo 39.99$.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: