E.Leclerc 30.6.2017 ukinja E.Leclerc Drive Slovenija in Leclerc spletno trgovino z dostavo na dom

E.Leclerc Drive Slovenija bo s 30.6.2017 prenehal delovati, saj E.Leclerc ukinja tako E.Leclerc Drive Moste kot E.Leclerc spletno trgovino z dostavo na dom, E.Leclerc Drive Rudnik pa so ukinili že pred časom.

Ste uporabljali E.Leclerc Drive?

Rezultati

Loading ... Loading ...

E.Leclerc Drive je ta teden svoje kupce obvestil o ukinitvi storitve in sicer s sledečim obvestilom:

Iskreno se vam zahvaljujemo za zaupanje, ki ste nam ga namenili kot stranka E.Leclerc Drive. Sprejeti smo morali neprijetno poslovno odločitev, s katero 30. junija 2017 zapiramo vrata E.Leclerc Drive Slovenija. V času našega sodelovanja in uporabe spletne trgovine, se vam je na vašem računu Drive zbiralo dobroimetje, ki ga lahko vse do konca poslovanja spletne trgovine unovčite ob nakupih v Drivu. V kolikor tega ne boste naredili, bomo vaše dobroimetje Drive prenesli na kartico E.Leclerc in vam tako omogočili, da ga boste lahko unovčili ob nakupih v Hipermarketu E.Leclerc, ki nadaljujez zvestobo do svojih cenjenih strank.

Ob tem se vam zahvaljujemo tudi za bogato izkušnjo, ki smo jo lahko delili z vami. V prihodnje vam z našo pestro izbiro še naprej ostajamo na voljo v Hipermarketu E.Leclerc. Vaša ekipa E.Leclerc Drive.

Žal se iz E.Leclerc Drive Slovenija ne iz družbe Rudnidis d.o.o., ki stoji za E.Leclercom Ljubljana, niso javili s podrobnostmi glede zapiranja. Potrdili so le, da gre za celotno ukinitev storitve E.Leclerc Drive v Sloveniji, tako da tudi dostave na dom, ki jo je zanjo opravljala kurirska služba DPD, ne bo več. E.Leclerc Drive Ljubljana Moste smo sicer dobili 27.5.2014, nato se je čez nekaj časa odprla poslovalnica na Rudniku in še kasneje so omogočili dostavo na dom. Najprej v okolici Ljubljane in nato še v okolici Kranja.

O razlogih za ukinjanje storitve v Sloveniji lahko tak zgolj ugibamo, a ker v Franciji odpirajo nove Drive poslovalnice, pred kratkim v Lilleju prvi »peš Drive«, je edini smiselni zaključek lahko to, da je storitve uporabljalo krepko premalo uporabnikov.

Sedaj brez konkurence v Sloveniji
Žal bomo uporabniki v Sloveniji s 30.6.2017 ostali brez konkurence na trgu spletnih nakupov živilskih izdelkov, saj v igri ostaja zgolj Mercator. Spar Slovenija naj bi se na prihod pripravljal, a odhod Leclerca iz igre jih k temu najverjetneje ne bo prav nič vzpodbudil.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] E.Leclerc 30.6.2017 ukinja E.Leclerc Drive Slovenija in Leclerc spletno trgovino z dostavo na dom […]

Komentiraj

Anti-Spam: