Čakalna vrsta na Urgenci v Ljubljani v živo – Internistična prva pomoč in Urgentni kirurški blok v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana | UPORABNA STRAN

Čakalna vrsta na Urgenci v Ljubljani v živo – Internistična prva pomoč in Urgentni kirurški blok v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana

Čakalna vrsta na Urgenci v Ljubljani je sedaj dostopna v živo, tako da lahko vsak trenutek vidite kakšna je obremenjenost in nekoliko predvidite tudi čakanje. Hkrati pa lahko tudi nekoliko počakate, če stanje ni resnično alarmantno.

Kot so zapisali v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana je število pacientov na urgenci nepredvidljivo. Veliko je odvisno od letnega časa, pa tudi ure in dneva. Običajno je čakalni čas na pregled najkrajši med tednom dopoldne, med 8.00 in 12.00. Povprečno pa je čakalni čas okvirno 3 ure.

Čakalna vrsta na Internistični prvi pomoči in Urgentnem kirurškem bloku v živo


(za posodobitev kliknite F5 oz. Osveži stran v brskalniku)

Kako si razlagam številke čakajočih na urgenci?
Če je številka čakajočih pacientov
*do 8 je predviden čakalni čas med 2 in 3 ure
*od 8 do 14 je predviden čakalni čas med 3 in 4 ure
*nad 14 je predviden čakalni čas nad 4 ure. In v tem primeru UKC svetuje, da v primeru manjših poškodb pacient počaka na manj čakajočih pacientov ali pa izbere drug urgentni center.

Klikni na sliko za povečavo. Vir slike: kclj.si

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: