ANA (All Nippon Airways) iz Japonske tudi v letu 2017 letom Tokio – Ljubljana / trenutno sta potrjena dva | UPORABNA STRAN

ANA (All Nippon Airways) iz Japonske tudi v letu 2017 letom Tokio – Ljubljana / trenutno sta potrjena dva

ANA (All Nippon Airways), japonski letalski prevoznik bo tako kot lani tudi v letu 2017 s čarterskim prevozom pripeljal nekaj japonskih turistov. Pred letom 2016 je Slovenijo in Japonsko povezovala družba JAL (Japan Airlines), redne letalske povezave pa žal ni na vidiku.

Zopet prihaja Boeing 777-300ER
Kot so za Uporabno stran potrdili na Ljubljana Airport, bo tako kot lani tudi letos v Ljubljano iz Narita International Airport (NRT) priletelo širokotrupno letalo 777-300ER. Teh ima ANA 22, a so v različnih konfiguracijah, tako da variirajo med 212 in 250 sedeži. Trenutno sta potrjena dva avgustovska datuma prihoda iz Tokia v Ljubljano in sicer 5.8.2017 zgodaj popoldne in 19.8.2017 zvečer. Če bo tema dvema datuma dodan še kakšen trenutno ni znanao, a glede na to, da sta bila lanskoletna dodatna dva datuma konec avgusta in v septembru je to še povsem mogoče.

Ljubljana Airport (Aerordrom Ljubljana) je v prvi polovici leta 2017 zabeležil odlične rezultate, saj so zabeležili 20.8% rast števila potnikov in 13.5% rast tovora. Eden od najbolj obremenjenih mesecev za letališče Brnik je ravno v teku in če bodo nadaljevali s takšno stopnjo rasti bo letošnje leto zelo uspešno.

Foto: Chris Lofting – Wikipedia

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Z drugimi letalskimi prevozniki pa je možno poleteti tudi na Djerbo, Ercan (Nikozija), Malto, Monastir, Tel Aviv in Tokio. Tudi letos namreč v Ljubljano prihaja japonski čarter, ki ima trenutno potrjena dva leta s prevozn…. […]

Komentiraj

Anti-Spam: