Pivovarna Laško (Stava) – nagradna igra za zaboj steklenic piva Laško Zlatorog / do 19.7.2017

Pivo je vedno super nagrada, zato Uporabna Stran v sodelovanju s Pivovarno Laško pripravlja novo nagradno igro, ki je hkrati del njihove letošnje poletne kampanje »Stava«.

Legendarna nogometna igralca, Sebastjan Cimirotić in Marcos Tavares, se bosta namreč pomerila s pomočjo tistega, kar znata najbolje in to je s ciljanjem nogometne žoge v najrazličnejših situacijah. Zmagovalec največje stave bo torej tisti, ki bo najbolj spretno opravil izziv in s tem pokazal svoj močan značaj. Več pa na stava.si.

Sedaj pa nagradna igra. O tem, da prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju in da v tej nagradni igri na žalost lahko sodelujejo zgolj polnoletne osebe, ni potrebno posebej razlagati. Drugih posebnih pravil pa ni. Veliko sreče!

Nagradni sklad:
1 x po 10 steklenic Laško Zlatorog

Kako sodelovati v nagradni igri?
Preprosto v okno za nagradno igro je potrebno vpisati ime in elektronski naslov. S tem dobite en »kupon« za sodelovanje v nagradni igri. V Bonus delu pa lahko dobite še dodatne tri in to tako, da na Twitterju in Facebooku Followate/Lajkate Uporabno stran in Pivovarno Laško. Torej skupaj ima en maksimalno 5 »kuponov« za sodelovanje v žrebu. V nagradni igri je možno sodelovati zgolj 1x. Morebitni ponovni vnosi bodo izbrisani.
Nagradna igra traja od 12.7.2016 do 19.7.2017 do 24.00. Žreb bo izveden 20.7.2017 in nagrajenci bodo v najkrajšem roku obveščeni po elektronski pošti obveščeni, da naj sporočijo svoje ime in priimek ter naslov. Rok za sporočilo imena in priimka ter naslova, če je ta potreben, je do 24.7.2017 do 24.00. V primeru, da se nagrajenci v roku ne bodo oglasili bo izveden ponovni žreb. V nagradni igri lahko sodelujejo samo polnoletne osebe!!!

Posredovani podatki se ne hranijo. Organizator si pridržuje pravico do enostranskega spreminjanja splošnih pogojev nagradne igre. Vsaka sprememba bo objavljena na strani nagradne igre. Nagradna igra poteka na ozemlju Republike Slovenije. Sodelovanje v nagradni igri pomeni, da izrecno in nedvoumno sprejemate pravila nagradne igre. Organizator ima pravico, da lahko kadarkoli prekine nagradno igro pred njenim zaključkom v primeru dogodkov, na katere nima vpliva (višja sila), v primeru materialne zlorabe ali kršitve pravil. Vsi udeleženci bodo o tem obveščeni na spletni strani nagradne igre. V tem primeru udeleženci nimajo pravice do odškodnine ali nadomestila. Organizator ni odgovoren za nezmožnost uporabe nagrad, če na to nima vpliva. Organizator se ni zavezan odzvati na pritožbe udeležencev, ki niso osvojili nagrade in na težave, ki so nastale po podelitvi nagrad. Organizator ni odgovoren za tehnične težave, povezane z registracijo udeležencev v nagradni igri, vključno s tehničnimi težavami, ki se nanašajo na vzdrževanje strani, v primeru da za te težave ni kriv organizator. Organizator ni odgovoren za posledice napačno navedenih podatkov za sodelovanje v nagradni igri ali za napačno uporabo nagrade. Organizator ni odgovoren za kakovost nagrad. V premeru nepredvidenih težav si organizator pridružuje pravico, da nagrad ne podeli.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: