Festival Pivo in cvetje Laško 2017 se je začel danes, 13.7.2017 in bo potekal do nedelje, tokrat prvič z vstopnino | UPORABNA STRAN

Festival Pivo in cvetje Laško 2017 se je začel danes, 13.7.2017 in bo potekal do nedelje, tokrat prvič z vstopnino

Festival Pivo in cvetje Laško 2017 se odvija 53. leto zapored, potekal bo od danes, 13.7.2017 do nedelje, 16.7.2017. Največji glasbeni in turistični dogodek v Sloveniji bo ponudil pestro glasbeno dogajanje za vse generacije in raznorazne glasbene okuse. Tako kot vedno pa so organizatorji poskrbeli za bogat nabor zanimivosti iz zgodovine, lokalne kulture in hortikulture.

Letos prvič z vstopnino
Festival Pivo in cvetje iz leta v leto raste, posledično rastejo tudi stroški organizacije. V tujini je normalno, da se za dober festival plača vstopnino, včasih precej visoko, a 15€ kot je potrebno odšteti za redno dnevno vstopnico na Festival Pivo in cvetje je povsem razumna cena. Če dodamo dejstvo, da se bo na dan odvilo tudi do 15 koncertov in da so bile na voljo vstopnice v predprodaji s 30% popustom, ter da so še vedno na voljo akcijske ponudbe (plačaš 5, dobiš 6 in družinska ugodnost za obisk otrok oz. mladostnikov do 16. leta v spremstvu odraslega, pri kateri vstopnico plača le odrasla oseba) je obisk še vedno zelo ugoden. Cena parkiranja znaša 3€ na dan za vozilo, cena kampiranja pa 10€ na osebo, ne glede na čas kampiranja.

Štirje odri ogromno glasbe
Festival so ob 19.00 glasbeno odprli Nude, Modrijani in Big Band Krško. Danes pa bodo med drugim nastopili še Dan D, Jan Plestenjak in Ugly Kid Joe. Celoten program je na voljo tukaj, spodaj pa le nekaj nastopajočih.

Oder Zlatorog: Nude, Ribja čorba, Dan D, Ugly Kid Joe, Prismojeni profesorji Bluesa, Šank Rock, Big Foot Mama
Odre Jubilejnik: Modrijani, Jan Plestenjak, Tony Cetinski, Alfi in njegovi muzikanti, Kingston
Oder Special: Big Band Krško, BRO, MTF, Ramzailech, Cubaneros, Hamo & Tribute 2 love
Oder Malt: DJ Buchan, Mr Doris, Spectrum, The Allergies, DJ Luxia, Secret Disco

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: