Adria Airways s prenovljeno revijo OnAir Magazine, ki ponuja še več koristnih informacij v zvezi s kraji kamor letijo

Adria Airways je revijo OnAir Magazine, ki je bila predstavljena v letu 2015, prenovila. Revija izhaja štiri krat letno in poletna edicija je torej tista, ki prinaša osveženo ponudbo potnikom, ki revijo brezplačno dobijo na letih Adrie.

Isto ime, a povsem nova vsebina
Adria je spremembo revije izvedla tako rekoč pred kratkim, ko so lansirali znamko OnAir v sklopu katere so bili lansirani spletna stran, prenovljena revija in In-flight entertainment (IFE). Revija je takrat dobila novo ime, nov papir in nov dizajn. Sedaj pa so nekoliko več pozornosti posvetili vsebini, saj so želeli bralcem približati kraje kamor lahko z Adrio letijo. Članki so tako nekoliko krajši kot prej in bolj informativni. Članki in ostale vsebine v 80 stranski reviji pa so v slovenščini in angleščini, tako kot je to bilo vedno do sedaj.

Tekoča številka obsega reportažo iz Tirane, razkrivajo štiri možnosti za enodnevni aktivni poletni oddih na slovenskih rekah ter sedem čudovitih plaž. Poseben sklop je namenjen novostim in prihajajočim dogodkom na Adriinih destinacijah. Posebna rubrika Retro pa se spominja Adriine zapuščine.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: