Film Krive so zvezde (The Fault in Our Stars) jutri, 15.7.2017 ob 20.00 na Planet TV

Film Krive so zvezde (The Fault in Our Stars) je nastal po istoimenski knjižni uspešnici Johna Greena in govori o dveh nenavadnih mladostnikih, ki se svojstveno spopadata s hudo boleznijo. Film bo na sporedu v soboto, 15. julija, ob 20.00 na Planet TV.

Film smo si v kinu lahko ogledali leta 2014, sedaj pa prihaja tudi na male zaslone. V filmu igrajo Shailene Woodley, Ansel Elgort, Laura Dern, Sam Trammell, Nat Wolff in Willem Dafoe. Proračun 126 minut dolgega filma je bil 12 mio $, ustvaril pa je 307.2 mio $ prometa. Na IMDb film drži oceno 7.8.

Zgodba filma Krive so zvezde (The Fault in Our Stars)
V filmu spoznamo najstnika Hazel in Gusa, ki sta nekoliko nenavadna mladostnika, zaljubila sta se namreč na motivacijskih sestankih skupine rakavih bolnikov. Čeprav so Hazel že pri trinajstih letih diagnosticirali neozdravljivega raka in je pripravljena na smrt, si ne želi, da bi bilo njeno življenje v celoti podrejeno bolezni in bolnišnicam. Vse, kar si želi, je preživeti svoj preostali najstniški čas tako, kot ga preživljajo običajna dekleta njene starosti. Ko spozna zabavnega in čednega Augustusa, ki se s podobno diagnozo sooča s svojimi težavami, ta v njen svet vnese nove pustolovščine, smeh in predvsem upanje.

Napovednik filma

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: