7. sezona serije Igra prestolov (Game of Thrones) na HBO prihaja 17.7.2017 že ob 3.00 in s ponovitvijo ob 20.00 – slike | UPORABNA STRAN

7. sezona serije Igra prestolov (Game of Thrones) na HBO prihaja 17.7.2017 že ob 3.00 in s ponovitvijo ob 20.00 – slike

7. sezona serije Igra prestolov (Game of Thrones) je pred vrati, saj se bo na HBO začela že v ponedeljek, 17.7.2017 ob 3.00. Vsi tisti, ki niste nočne ptice si boste prvi del lahko ogledali tudi ob 20.00 na HBO ali pa kadarkoli na HBO Go.

Serija Igra prestolov (Game of Thrones) je HBO Original serija in hkrati njihova najbolj gledana serija, ki iz leta v leto podira rekorde. Sedma sezona bo obsegala 7 epizod, te pa bodo predvajane s tedenskimi zamiki ob ponedeljkih ob 3.00 in ponovitvijo ob 20.00. Vsi deli, tudi pretekli pa bodo dostopni na HBO Go.

Zgodba sezone
Daenerys Targaryen je končno zaplula proti Zahodnjemu s svojima vojskama, zmaji in novo kraljičino Roko, Tyrionom Lannisterjem. Jona Snega so razglasili za Kralja na Severu, potem ko je porazil Ramsayja Boltona v Spopadu pankrtov in vrnil Zimišče hiši Stark. V Kraljevem pristanku je Cersei Lannister prevzela Železni prestol tako, da je v Baelorjevi septi sežgala vrhovnega vrabca, njegove privržence in svoje nasprotnike. Medtem pa, ko stara zavezništva razpadajo in nastajajo nova, vojska mrtvih koraka na Zid in grozi, da bo enkrat za vselej prekinila igro prestolov.


Podrobni opis prvih treh epizod 7. sezone
Epizoda #61: „Zmajev kamen
Prvo predvajanje: ponedeljek, 17.7. (3.00 / 20.00), od jutranjih ur tudi prek storitve HBO GO
Jon (Kit Harrington) organizira obrambo Severa. Cersei (Lena Headey) poskuša izenačiti možnosti. Daenerys (Emilia Clarke) se vrača domov.
Scenarista David Benioff in D. B. Weiss; režiser Jeremy Podeswa.

Epizoda #62: „Nevihtnorojena
Prvo predvajanje: ponedeljek, 24.7. (3.00 / 20.00), od jutranjih ur tudi prek storitve HBO GO
Daenerys (Emilia Clarke) sprejme nepričakovanega gosta. Jon (Kit Harrington) se sooči z uporom. Tyrion (Peter Dinklage) načrtuje osvajanje Zahodnjega.
Scenarist Bryan Cogman; režiser Mark Mylod.

Epizoda #63: „Kraljičina pravica
Prvo predvajanje: ponedeljek, 31.7. (3.00 / 20.00), od jutranjih ur tudi prek storitve HBO GO
Daenerys (Emilia Clarke) zbira zaveznike. Cersei (Lena Headey) vrne darilo. Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) se uči na lastnih napakah.
Scenarista David Benioff in D. B. Weiss; režiser Mark Mylod.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: