Mastercard predplačniška kartica pri NLB-ju ima sedaj tudi aplikacijo za mobilne naprave, a žal ne omogoča NFC plačil | UPORABNA STRAN

Mastercard predplačniška kartica pri NLB-ju ima sedaj tudi aplikacijo za mobilne naprave, a žal ne omogoča NFC plačil

Mastercard predplačniška kartica pri NLB-ju je z julijem 2017 dobila tudi mobilno aplikacijo, ki nekoliko olajša poslovanje in se tako približuje izkušnji kot jo imajo uporabniki pri N26 in Revolut.

Žal aplikacija ne omogoča NFC plačil
NLB Predplačniško kartico Mastercard izdaja podjetje Prepaid Financial Services Limited, NLB pa je v tej zgodbi posrednik in distributer. Tako je tudi razvoj same aplikacije v rokah Prepaid Financial Services, ta pa trenutno ne omogoča izvajanje brezkontaktnih NFC plačil s kartico, ki jo ima uporabnik aktivno v aplikaciji. Torej aplikacija je trenutno namenjena izključno upravljanju fizične kartice in/ali NFC nalepke. Če smo iskreni tudi N26 in Revolut tega ne ponujata, a plačevanje z mobilnimi telefoni in NFC tehnologijo v njih bo prej ali slej postalo del realnosti.

Sorodni članki

1 komentar

  1. Uporabniška izkušnja ni niti blizu tiste, ki jo omogoča Revolut. NLBjev cenik je pravo nasprotje Revolutovemu. Vpogled v stanje na bankomatu: 0,90 EUR, zavrnjena transakcija: 0,75 EUR, Blokada kartice 6,85 EUR in še.. Vse to lahko na Revolutu narediš brezplačno. Nakup kartice pri Revolutu stane 6 EUR, pri NLB pa 10. Revolut nima mesečne članarine, NLB pa jo zaračunava 0.50 EUR. Pa še polnjenje posebej zaračunavajo. NLB opredplačniška kartica ni torej niti senca Revolutove iz uporabniškega zornega kota.

Komentiraj

Anti-Spam: