MAC kozmetika v Citypark Ljubljana, Slovenija prihaja septembra 2017 – Trgovina MAC v Cityparku | UPORABNA STRAN

MAC kozmetika v Citypark Ljubljana, Slovenija prihaja septembra 2017 – Trgovina MAC v Cityparku

Trgovina MAC (Make-up Art Cosmetics) končno prihaja tudi v Slovenijo, septembra se bo namreč monobrand trgovina odprla v Cityparku Ljubljana. Blagovna znamka MAC, ki jo predvsem nežnejši spol pozna po kozmetiki, je bila ustanovljena leta 1984 v Torontu, Kanada.

**Trgovina MAC kozmetika se danes, 15.11.2017 ob 14.00 odpira v nakupovalnem centru Citypark Ljubljana, Slovenija**

MAC Cosmetics je sedaj eden od treh največjih makeup blagovnih znamk na svetu. Imajo več kot 500 samostojnih trgovin, samo v Franciji jih je več kot 30. Posebnost teh trgovin pa je, da so v njih zaposleni profesionalni makeup artisti. In to sedaj dobivamo tudi v Sloveniji, no ja bolj natančno v Ljubljani.

Kje v Cityparku pa bo MAC trgovina?
Kot so za Uporabno stran pojasnili v Cityparku bo monobrand trgovina MAC svoja vrata odprla na lokaciji kjer je sedaj poslovalnica turistične agencije Sonček (na glavni aveniji nasproti trgovine Tomas Sport). Velikost MAC trgovine s kozmetiko bo slabih 60 m2. Agencija Sonček pa se seli v bližino vhoda z garažno hišo, kjer bo iz obstoječega lokala Tkanina nastal nov prodajni prostor.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] MAC kozmetika v Citypark Ljubljana, Slovenija prihaja septembra 2017 – Trgovina MAC v Cityparku (0) Trgovina MAC (Make-up Art Cosmetics) končno prihaja tudi v Slovenijo, septembra se bo […]

Komentiraj

Anti-Spam: