Sladoledi Minions BELLO, Cornetto kokos, Solero jagoda – malina in Nogger Snack Arašidi / Algida novosti v letu 2017

Sladoledi Minions BELLO, Cornetto kokos, Nogger Snack Arašidi in Solero jagoda so letošnje novosti krovne blagovne znamke sladoledov Algida, ki je lokalno poznana pod različnimi imeni, a univerzalno je Heartbrand. Hkrati pa gre za eno od blagovnih znamk družbe Unilever.

Najverjetneje se bodo mlajši in tisti, ki obožujejo Minione razveselili sladoleda v tulcu Minions BELLO! Vanilija – Banana. Gre za 90 ml sladoled z okusom banane in vanilije. Tisti, ki bi radi uživali v sladoledu z nekoliko manj kalorijami bodo veseli sladoleda Solero jagoda – malina, ki ima 111 kcal. Ta 90 ml sladoled obsega kombinacijo jagodnega sladoleda z malinovim polnilom in malinovim oblivom. Za vse ljubitelje kokosa so pripravili 120 ml Cornetto kokos – čokolada. Kornet ima na vrhu hrustljav čokoladni preliv, v notranjosti pa kokosov sladoled.

Tudi ljubitelji arašidovega masla bodo prišli na svoj račun. 60 ml Nogger Snack arašidi – karamela sestavlja kremast sladoled z okusom arašidovega masla s karamelnim polnilom, kakavovim oblivom in posipom iz arašidov.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: