Šport TV s 108. prenosi nogometnih tekem lige PLTS v sezoni 2017/18, Kanal A ohranja najatraktivnejše sobotne in nedeljske tekme | UPORABNA STRAN

Šport TV s 108. prenosi nogometnih tekem lige PLTS v sezoni 2017/18, Kanal A ohranja najatraktivnejše sobotne in nedeljske tekme

Šport TV se je v letošnji sezoni (2017/18) Prve lige Telekom Slovenije – PLTS pridružil Kanalu A pri prenosu tekem slovenske 1. lige. Prvič bodo tako na televiziji predvajane prav vse tekme lige PLTS.

Kot so sporočili iz Pro Plus bodo na Kanalu A tako kot pretekle sezone vsako soboto in nedeljo prenašali najatraktivnejše tekme tistega dne. Šport TV pa bo prenašal 3 tekme na krog. Skupaj bo Šport TV bo tako prenašal 108 tekem PLTS, največ jih bo na Š1, v primeru sočasnosti pa tudi na Š2 in Š3. Kot so pojasnili pri Šport TV-ju si bo na njihovih programih možno ogledati več kot 360 ur nogometnega programa povezanega s PLTS.

Komentatorji tekem na Šport TV
Komentatorji nogometnih tekem lige PLTS na Šport TV v sezoni 2017/18 bodo Dani Bavec, Luka Cotič, Uroš Puš, Nejc Mravlja, Luka Potočnik in Gregor Žvab.

Pripravlja se tudi nogometna oddaja na Šport TV
Tako kot prejšnjo sezono imamo vsako soboto in nedeljo prenos najbolj atraktivne tekme tistega dne. Kot so pojasnili na Šport TVju nameravajo v nadaljevanju pripraviti tudi nogometno oddajo posvečeno PLTS, ki bo spremljala in komentirala zadetke, zanimive situacije, pripravljala analize, vključevala sodniške komentarje in menja gledalcev.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: