Canon išče najboljšo poletno zgodbo -natečaj poteka do 20.8.2017, glavna nagrada pa je potovanje v vrednosti 10.000€ | UPORABNA STRAN

Canon išče najboljšo poletno zgodbo -natečaj poteka do 20.8.2017, glavna nagrada pa je potovanje v vrednosti 10.000€

Družba Canon CEE je v Sloveniji pripravila fotografski natečaj z naslovom »Poletne zgodbe« v katerem fotografske navdušence poziva, da delijo svojo zgodbo, ki jo bodo letos poleti ujeli v fotografski objektiv. Natečaj poteka do 20.8.2017, zmagovalec oz. zmagovalka pa bo prejel potovanje v vrednosti 10.000€.

Sodelovanje
V natečaju lahko sodelujejo prebivalci Slovenije starejši od 18 let in sicer tako, da na spletni strani canon.si/summerstories oddajo svojo najljubšo fotografijo in spremno besedilo, ki povzema poletno zgodbo ujeto na fotografiji (max 750 znakov). Pri odločanju o zmagovalcu bosta namreč pomembno vlogo igrali obe kategoriji, slika in opis.

Nagrada
Zmagovalec bo v okviru natečaja prejel vavčer za potovanje v vrednosti 10.000 evrov po lastni izbiri, s seboj pa bo lahko povabil eno ali več oseb v okviru te skupne vrednosti potovanja. 30 najboljših fotografij, vključno z zmagovalcem po izboru neodvisne žirije, bo razstavljenih na javni zunanji galeriji v drugi polovici septembra, razstava bo trajala mesec dni.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: