Chipolo Card – nov Chipolo produkt, ki poskrbi, da denarnice nikoli več ne boste izgubili | UPORABNA STRAN

Chipolo Card – nov Chipolo produkt, ki poskrbi, da denarnice nikoli več ne boste izgubili

Chipolo Card je, kot so zapisali v slovenskem podjetju Chipolo, najtanjši in najglasnejši pripomoček za iskanje denarnice. Deluje pravzaprav na enak način kot že dobro poznana Chipolo Classic in Chipolo Plus, le da je njegova debelina 2.15 mm, velik pa je kot kreditna kartica.

V Chipolo Card je vgrajena Bluetooth Low Energy tehnologija, ki omogoča komunikacijo z mobilno napravo Android in iOS, baterija pa zdrži leto dni. Da denarnice in posledično tudi Chipolo Card ne bi izgubili, skrbi zvočnik z 95 dB, ki zagotavlja visoko glasnost in s tem opozori uporabnika, da se je preveč oddaljil od denarnice. IPX5 certifikat pa zagotavlja, da nekaj kapelj vode Chipolo Card ne bo prišlo do živega.

Še ena zanimiva funkcija, ki je uporabnikom Classic in Plus različice že poznana je iskanje telefona. Tega uporabnik išče tako, da 2x klikne na gumb na Chipolo Card. S tem sproži aplikacijo, ki na telefonu prične predvajati zvok.

Chipolo Card meri 37mm x 68 mm x 2.15 mm, kar pomeni, da je nekoliko debelejši kot kreditne in debetne kartice. Zato bo potrebno videti kako se obnese v precej napolnjeni denarnici. Izdelek trenutno še ni v prodaji, saj poteka predprodajni postopek. Cena enega je 35€, za dva pa bo potrebno odšteti 60€.

Chipolo je v začetku leta 2017 na sejmu CES za konec letošnjega leta najavil izdelka Chipolo Sticker in Chipolo Clip. Chipolo Sticker, ki naj bi imel tudi možnost brezžičnega polnjenja bi lahko namestili na očala. Chipolo Clip pa je dejansko izjemno podoben Chipolo Card, ki so ga pravkar predstavili.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: