Tekmovalci Znan obraz ima svoj glas 2017 – Ljubica Špurej Jazbinšek, Nika Zorjan, Anina Trobec, Lea Sirk, Marijan Novina, Luka Sešek, Mitja Šinkovec, Klemen Mramor – Clemens | UPORABNA STRAN

Tekmovalci Znan obraz ima svoj glas 2017 – Ljubica Špurej Jazbinšek, Nika Zorjan, Anina Trobec, Lea Sirk, Marijan Novina, Luka Sešek, Mitja Šinkovec, Klemen Mramor – Clemens

Tekmovalci 4. sezone šova Znan obraz ima svoj glas (2017) so sedaj znani in to bodo Ljubica Špurej Jazbinšek, Nika Zorjan, Anina Trobec, Lea Sirk, Marijan Novina, Luka Sešek, Mitja Šinkovec ter Klemen Mramor – Clemens.

Začetek predvajanja 4. sezone, ki bo tako kot prve tri na POP TV-ju, še ni znan. Ve se zgolj, da bo to jeseni, najverjetneje septembra ali oktobra. So pa pri POP TV-ju razkrili tiste, ki bodo nastopali v tokratni sezoni šova, saj žirantje in voditelj ostajajo enaki.

Način tekmovanja ostaja enak
V oddaji Znan obraz ima svoj glas ni izpadanja, je pa možno glasovati za tistega imitatorja, ki se je najbolje vživel v vlogo izvajalci, ki mu/ji je bil dodeljen. Vsak tekmovalec ima teden dni časa, da se pripravi na novo vlogo in jo v oddaji, ki poteka v živo kar se da dobro predstavi. V 3. sezoni šova Znan obraz ima svoj glas je zmagal Tilen Artač, ki bo v novi sezoni oddaje sodeloval pri pripravi nastopajočih na imitacije.

Ljubica Špurej Jazbinšek je voditeljica, novinarka in pevka, ki prihaja iz glasbene družine. Zato dejstvo, da si je že od malih nog želela postati pevka ne preseneča. Velja za enega izmed bolj priljubljenih obrazov na narodno-zabavni sceni.

Nika Zorjan je po izobrazbi učiteljica, a Prekmurko bolj poznamo po glasbenem ustvarjanju, saj je svojo zgodo o pevskem uspehu začela v šovu Slovenija ima talent. Nika je povedala, da šov Znan obraz ima svoj glas zanjo predstavlja velik izziv, da se karseda čim bližje približa glasbeniku, ki ga bo imitirala.

Anina Trobec je glasbenica in mentorica klavirja in solo petja, ustvarja pa glasbo in besedila. Anina se je preizkusila v različnih zvrsteh vse od jazza, popa, funka do soula in reggaeja. Glasbo je študirala na Goldsmithss University of London, kjer je nato še 7 let živela in ustvarjala.

Lea Sirk je pevka zabavne glase, ki je študirala flavto na Glasbenem konservatoriju v Ženevi. Vrsto let je pela kot spremljevalna vokalistka in bila vidna članica priznanih slovenskih bandov. Lea je povedala, da sodelovanje v šovu zanjo pomeni nov izziv in novo izkušnjo na področju petja, plesa in igre.

Marijan Novinana domači glabeni seni ustvarja že več kot 30 let, izdal pa je več kot 70 pesmi. Kot pravi je po duši nepoboljšljiv rocker z rahlo uporniško noto. Ta močan karakter bo poskušal preliti v vsako od tedenskih imitacij.

Klemen Mramor – Clemens je študent medijskih in komunikacijskih študij, ki smo ga lahko spremljali MasterChef Slovenija. Klemen je sinhronizator in pevec, ki zase pravi, da je vztrajen in zasleduje življenjski moto, da je vase treba verjeti.

Luka Sešek je pevec pop glasbe in igralec. Trenutno poje v zasedbi Proper, igra pa tudi v muzikalu Mamma mia, kjer v zboru upodablja Eddija. Luka je sin slavnega radijca Jureta Seška.

Mitja Šinkovec je vokalist, pevec in glasbenik različnih zvrsti, vse od jazza, popa, rocka do narodno-zabavne glasbe. Tisti z dobrim spominom se ga bodo spomnili iz 2. sezone šova Slovenija ima talent, ki se je odvila leta 2011. Poleg pevskega znanja zelo dobro igra tudi harmoniko.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: