Žirija Znan obraz ima svoj glas 2017 (4. sezona) ostaja enaka – Tanja Ribič, Irena Yebuah Tiran in Gojmir Lešnjak | UPORABNA STRAN

Žirija Znan obraz ima svoj glas 2017 (4. sezona) ostaja enaka – Tanja Ribič, Irena Yebuah Tiran in Gojmir Lešnjak

Žirija šova Znan obraz ima svoj glas bo v letu 2017 dobila 4. sezono. Pri POP TV-ju so že razkrili tekmovalce (Tekmovalci Znan obraz ima svoj glas 2017 – Ljubica Špurej Jazbinšek, Nika Zorjan, Anina Trobec, Lea Sirk, Marijan Novina, Luka Sešek, Mitja Šinkovec), žal pa točen datum začetka še ni znan.

Žirija in voditelj šova ostajajo
Poleg tekmovalcev so razkrili tudi preostale akterje šova Znan obraz ima svoj 2017 in sicer so to žirantje ter voditelj. Vsi ostajajo enaki kot smo jih lahko videli v 2. in 3. sezoni šova. Voditeljski mikrofon bo imel Denis Avdić, žirijo pa bodo sestavljali igralka Tanja Ribič, mezzosopranistka Irena Yebuah Tiran in igralec Gojmir Lešnjak.

Tanja Ribič, slovenska igralka in pevka. Doštudirala je na AGRFT in je od leta 1992 stalna članica ansambla Mestnega gledališča ljubljanskega. Zelo poznana je po vlogi Magde Velepič, poslovne direktorice v seriji Naša mala klinika. Leta 1997 je v Dublinu zastopala Slovenijo na Pesmi Evrovizije s skladbo Zbudi se in dosegla deveto mesto. Poznamo jo po številnih filmskih (Teater Paradižnik, Kajmak in Marmelada, Traktor, ljubezen in rock’n’roll …) in gledaliških vlogah (Komedija z ženskami, Čarovnice z Eastwicka, Osli …).

Irena Yebuah Tiran, slovenska mezzosopranistka. Diplomirala je na salzburškem Mozarteumu in končala podiplomski študij. Leta 2000 je v vlogi Kerubina v Mozartovi Figarovi svatbi prvič nastopila na deskah ljubljanske opere. Sodelovala je tako z domačimi (Simfonični orkester RTV, Slovenska filharmonija) kot tujimi orkestri (Dunajski filharmoniki, Klangforum Wien, Bavarski radijski simfonični orkester). Leta 2008 je nastopila v praizvedbi opere Melancholia avstrijskega skladatelja G. F. Haasa v pariški operi Garnier. Poučuje solopetje na glasbeni šoli v Novem mestu in koncertira kot solistka in članica komornih zasedb, tako doma kot v tujini.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: