Planet PLUS je nov televizijski program Planet TV-ja, ki bo izključno namenjen filmom – trenutno zgolj pri Telekomu Slovenije

Planet PLUS je nov televizijski program Planet TV-ja in se ga je ob uvedbi plačevanja za redistribucijo Planet TV-ja in ugašanju DVB-T oddajanja napovedovalo. Planet PLUS je izključno filmski program in trenutno na voljo zgolj pri Telekomu Slovenije.

Kot so zapisali v družbi Antenna TV SL (večinski lastnik je Telekom Slovenije), ki oddaja program Planet TV se Planet PLUS pridržuje programoma Planet TV in Planet2. Na sporedu bodo tako filmske premiere kot neodvisne filmske produkcije in velike hollywoodske uspešnice, pa tudi izbrani celovečerci. Vsaj na začetku Planet PLUS ne bo vseboval oglasov, a ni izključeno, da se to v prihodnosti ne bi moglo zgoditi.

Za september izpostavljajo sledeče naslove: Izvleček (Extract), Pripravnika (The Internship), Our Idiot Brother, Bombna misija (The Hurt Locker), Age of Heroes, Drzna igra (Runner Runner), Mafijske noči (We Own the Night), Arktični mrk (Arctic Blast), Monsters, District 9, The Captive, The Road (Cesta), MI-5, Kar te ne ubije (What Doesn’t Kill You), Očetje in hčerke (Fathers and Daughters), Biti Flynn (Being Flynn) in Larry Crowne.

Kje je Planet PLUS na voljo?
Televizijski program Planet PLUS je kabelski/IPTV program in je trenutno viden uporabnikom IPTV in kabelskih storitev Telekoma Slovenije (SIOL TV). Če programske sheme niste spreminjali bo program Planet PLUS viden na programskem mestu 21, Planet PLUS HD pa na 23.

Glede dostopnosti programa pri drugih IPTV in kabelskih ponudnikih pa so iz družbe Antenna TV SL sporočili, da pogajanja še potekajo in da ne morejo podati ocene kdaj naj bi do dogovora prišlo.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: