3. sezona serije Fear the Walking Dead se po premoru danes, 11.9.2017 nadaljuje na AMC Slovenija | UPORABNA STRAN

3. sezona serije Fear the Walking Dead se po premoru danes, 11.9.2017 nadaljuje na AMC Slovenija

3. sezona serije Fear the Walking Dead se danes, 11.9.2017 ob 22.00 po premoru vrača na AMC Slovenija. Da bo nadaljevanje še bolj atraktivno bosta na sporedu dve epizodi (9. in 10.) z naslovoma Minotaur in Diviner.

Serija Fear the Walking Dead bo v 3. sezoni obsegala 16 epizod, kar je eno več kot v lanski sezoni. Konec sezone bo 16.10.2017, ko bo prav tako na sporedu dvojna epizoda.

Nadaljevanje sezone bo še nekoliko bolj izpostavljeno merjenje moči, posledično se dodo napetosti le še stopnjevale, boj za oblast pa bo postal za marsikoga izredno nevaren. V prvem delu sezone je Madison z Walkerjem sklenila sporazum, ki pa je bil na obeh straneh dosežen le zaradi nuje. Člani Nacije so sedaj dosegli Ranč, kjer morajo ugotoviti, kako sobivati s svojimi nekdanjimi sovražniki, kar pa ni preprosta naloga. Stari prebivalci Ranča se počutijo kot ujetniki na domačem ozemlju, kar še precej slabša odnose pa je pomanjkanje jasnega vodstva. Med tem, ko je Jake uradni voditelj, pa je več kot očitno prav Madison tista, ki sprejema najpomembnejše odločitve.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: