Austrian Airlines bo od Adrie Airways v wet-lease najem vzel dve letali Canadair CRJ 900 | UPORABNA STRAN

Austrian Airlines bo od Adrie Airways v wet-lease najem vzel dve letali Canadair CRJ 900

Letalska družba Austrian Airlines je sporočila, da bo v wet-lease najem (letalo in posadka) vzela dve letali Canadair CRJ 900 letalske družbe Adria Aiways. Predhodno je bilo govora zgolj o enem letalu, a kot kaže so se odločili za dve.

Letali, ki imata na voljo 86 potnikov bodo najeli za obdobje od 16.9.2017 do 1.10.2017. Kot razlog za najem so pri Austrianu, ki je tako kot Adria del Star Alliance skupine, navedli doseganje večje fleksibilnosti pri planiranju letov. Hkrati so dodali, da ima CRJ 900 na voljo več sedežev kot Bombardier Q400 (Dash 8), ki ga ima Austrian Airlines v floti. Iz Adrie Airways pa so sporočili, da bosta v najem dani predvidoma letali z registrskima oznakama S5-AAK in S5-AAL. Gre za letali, ki sta se floti Adrie pridružili leta 2007 in sta tako stari 10 let.

Potniki z DO&CO ponudbo
Leti na katere bosta leteli letali bodo med drugim obsegali tudi Varšavo, Benetke in Bukarešto. Na letu pa bo na voljo klasična DO&CO gostinska ponudba.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Austrian Airlines bo od Adrie Airways v wet-lease najem vzel dve letali Canadair CRJ 900 (0) Letalska družba Austrian Airlines je sporočila, da bo v wet-lease najem (letalo in […]

Komentiraj

Anti-Spam: