Lidl trgovina na Toplarniški ulici (Zaloška cesta) v Ljubljani je 50. trgovina Lidl Slovenija, ima pa tudi hitro polnilnico za električne avtomobile | UPORABNA STRAN

Lidl trgovina na Toplarniški ulici (Zaloška cesta) v Ljubljani je 50. trgovina Lidl Slovenija, ima pa tudi hitro polnilnico za električne avtomobile

Lidl Slovenija je na Toplarniški ulici v Ljubljani odprl svojo 50. trgovino, 6. trgovino v Ljubljani in prvo s hitro polnilnico za električna vozila. Nova trgovina je zasnovana tako, da v notranjost prodira veliko naravne svetlobe, velikost trgovine pa je 1.400 m2.

Trgovina je zgrajena v skladi z visokimi okolijskimi standardi in trajnostnimi usmeritvami. Za namen ogrevanja je vgrajena tudi toplotna črpalka, ki bo omogočala ogrevanje trgovine z naravnimi viri toplote. Izboljšana je tudi nakupovalna izkušnja, saj imajo blagajne podaljšan pult, trgovina pa je zelo prostorna. Kupcem so na voljo sanitarije in kotiček za previjanje dojenčkov.

50. Lidlova trgovina, ki stoji med Toplarniško ulico in Zaloško cesto ima tudi Lidl to Go ponudbo namenjeno hitrim nakupom za sabo. Kot prva v mreži Lidlovih trgovin v Sloveniji pa se lahko pohvali tudi s hitro polnilnico za električna vozila.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: