Master Burgers v McDonald’s Slovenija – nova linija burgerjev pri kateri McDonald’s izpostavlja kakovost sestavin in gourmet okus

Master Burgers je povsem nova linija burgerjev v sklopu McDonald’sa. V Sloveniji pa gourmet linijo dobivamo med prvimi na svetu. Z Master Burgers želi McDonald’s stopiti na novo pot, pri tem poudariti najvišji nivo kakovosti sestavin ter tako poseči na gourmet nivo burgerjev.

Master Burgers bo dolgo del McDonald’s Slovenija
Ponudba Master Burgers bo pravzaprav zamenjala akcijske ponudbe kot so Alpski tedni, Grški tedni, Ameriški tedni …, a to ne pomeni, da kakšen izmed najpopularnejših burgerjev v prihodnosti ne bo »gostoval« v Master Burgers ponudbi.

Master Burgers ponudba se v McDonald’s Slovenija uradno začenja 2.10.2017, a v Mcdonald’s Kranj pri Qlandii Kranj lahko celotno ponudbo že preizkusite. Ponudbo sestavljajo štirje burgerji, dva z govejim in dva s piščančjim mesom. Na 8 tednov pa se bosta dva burgerja zamenjala oz. bolje rečeno, nekoliko se bo spremenila sestava, a bodo glavne sestavine ostajale enake.

Prvi gostje so Master burgerje okušali zgolj z brbončicami.

Master BurgerKakšna pa je Master Burgers ponudba?
Prvo ponudbo sestavljajo Generous Jack, Juicy Jane, Lucky Sirtaki in Mama Mia. The Generous Jack in Lucky Sirtaki imata goveje meso, Juicy Jane in Mama Mia pa piščančje, ki ga pripravljajo v Perutnini Ptuj.

Klikni na sliko za povečavo.

Še na hitro nekaj o sestavi, podrobna pa kmalu. Generous Jack poleg govedine sestavlja še sezamova štručka, maredsous, belgijski starani sir, popečena slanina in sveža zelenjava. Juicy Jane ima dva sočna panirana piščančja fileja, štručka, ki spominja na žemljco, beli čedar, popečena slanina, sveža zelenjava ter omako s pehtranom. Lucky Sirtaki prinaša grški Feta sir, majonezno omako z drobnjakom ter svežo zelenjavo. Mama Mia pa ima marinirano piščančje stegno po ptujsko, beli čedar, ocvrto čebulo ter majonezno omako.

Sorodni članki

2x komentirano

  1. […] Master Burgers v McDonald’s Slovenija – nova linija burgerjev pri kateri McDonald’s izpost… (0) Master Burgers je povsem nova linija burgerjev v sklopu McDonald’sa. V Sloveniji pa […]

  2. […] Master Burgers v McDonald’s Slovenija – nova linija burgerjev pri kateri McDonald’s izpost… (1) Master Burgers je povsem nova linija burgerjev v sklopu McDonald’sa. V Sloveniji pa […]

Komentiraj

Anti-Spam: