Boštjan Benedetti – tekmovalci The Biggest Loser Slovenija na Planet TV

Boštjan Benedetti je eden od 17-ih tekmovalcev šova The Biggest Loser Slovenija na Planet TV. Boštjan prihaja iz Izole, rojen pa je bil 18.7.1979. Seznam vseh tekmovalcev šova pa si lahko ogledate tukaj (Tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija – Mojca, Iztok, Emina, Neska, Robi, Maja, Valerija, Aleša, Kristjan, Danica, Boštjan, Henrik, Sabina, Bojan, Indira, Aleksander, Marija).

Boštjan je podjetnik, vedno v pogonu, srečno poročen in oče treh otrok. Športnik, ki pogosto uživa v igranju nogometa in potapljanju ter se redno udeležuje krvodajalskih akcij. Zase pravi, da je prijeten človek, morda malce trmast, njegova največja napaka pa je večerno prehranjevanje. Čez dan ni časa, zato mu pot v njegova osebna nebesa tlakujejo velike porcije testenin in čokolade.
In ker zgledi vlečejo, so tudi drugi člani družine malce bolj okrogli. No, Boštjan se je zdaj odločil, da vstopi v šov in jim dokaže, da so še tako visoko zastavljeni shujševalni cilji uresničljivi, če je le na zalogi dovolj trdne volje.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: