Henrik Lutz – tekmovalci The Biggest Loser Slovenija na Planet TV

Henrik Lutz je eden od 17-ih tekmovalcev šova The Biggest Loser Slovenija na Planet TV. Henrik prihaja iz vojnika, rojen pa je bil 13.1.1978. Seznam vseh tekmovalcev šova pa si lahko ogledate tukaj (Tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija – Mojca, Iztok, Emina, Neska, Robi, Maja, Valerija, Aleša, Kristjan, Danica, Boštjan, Henrik, Sabina, Bojan, Indira, Aleksander, Marija).

Sin mesarja, ki je, kot pravi, šel že skozi vse diete na svetu in je od nekdaj zapleten v nepretrgan krog hujšanja in pridobivanja kilogramov. Henrik čustvene situacije razrešuje pri odprtih vratih hladilnika, količin pa pri tem sploh ne prešteva, preprosto jé, dokler ni sit. Njegovi pomirjevali sta meso in čokolada. Verjetno je eden redkih, ki zmore pomalicati kilogram pršuta. A eksperimentiranje in znanstveni pristop sta ga nedavno pripeljala do ugotovitve, da za hujšanje deluje le veganski pristop, s čimer pa si je nakopal zamero očeta. Po poklicu je računalničar, nedavno je diplomiral še iz prava, a službe ne dobi, povsod mu namreč namignejo, da je v tem poklicu zunanji videz zelo pomemben.
V šovu namerava dati vse od sebe, saj pričakuje, da mu bo trener začrtal strog urnik vadbe in prehrane, ki se ga namerava tudi držati. Njegov cilj je izgubiti 15 kilogramov na mesec.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Cimermančič *Valerija Jamnik *Aleš Hrvatin *Kristjan Grüner *Danica Brnot *Boštjan Benedetti *Henrik Lutz *Sabina Čaušević *Bojan Papež *Indira Ekić *Aleksandar Jović *Marija […]

Komentiraj

Anti-Spam: