Indira Ekić – tekmovalci The Biggest Loser Slovenija na Planet TV

Indira Ekić je ena od 17-ih tekmovalcev šova The Biggest Loser Slovenija na Planet TV. Indira prihaja iz Ptuja, rojena pa je bila 21.12.1991. Seznam vseh tekmovalcev šova pa si lahko ogledate tukaj (Tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija – Mojca, Iztok, Emina, Neska, Robi, Maja, Valerija, Aleša, Kristjan, Danica, Boštjan, Henrik, Sabina, Bojan, Indira, Aleksander, Marija).

Indira ima v življenju enega samega zlobnega sovražnika – tehtnico. S kilogrami se je borila že kot otrok, a je vse skupaj ušlo izpod nadzora v času študija, ko se je na mesec zredila tudi za deset kilogramov. Stvari so tako postale zelo resne: oblačila ji pokajo po šivih, kolena pa bijejo plat zvona. In kar je najhuje, zaradi vsega tega jo je nedavno zapustil fant. Trenutno je študentka tretjega letnika fakultete za zdravstvene vede, sicer pa že dodobra uveljavljena mojstrica ličenja. Indira skrbi za ličenje številnih znanih Slovenk in seveda tudi svoje sestre Emine, ki je očarala na nedavnem izboru za miss Universe Slovenije.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] *Kristjan Grüner *Danica Brnot *Boštjan Benedetti *Henrik Lutz *Sabina Čaušević *Bojan Papež *Indira Ekić *Aleksandar Jović *Marija […]

Komentiraj

Anti-Spam: