Marija Celcer – tekmovalci The Biggest Loser Slovenija na Planet TV

Marija Celcer je ena od 17-ih tekmovalcev šova The Biggest Loser Slovenija na Planet TV. Marija prihaja iz Bistrice ob Dravi, rojena pa je bila 1.11.1952. Seznam vseh tekmovalcev šova pa si lahko ogledate tukaj (Tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija – Mojca, Iztok, Emina, Neska, Robi, Maja, Valerija, Aleša, Kristjan, Danica, Boštjan, Henrik, Sabina, Bojan, Indira, Aleksander, Marija).

Le kdo bi verjel, da je živahna Štajerka nekoč opravljala nekoliko pust poklic analitika-statistika. Zdaj, po upokojitvi, pa ji je zaupano še bistveno bolj odgovorno delo varovanja mlajših sorodnikov. In prav štiriletni otrok, ki ga vsak dan pelje na sprehod, ji je prvič dal misliti, da njeno telo počasi peša. Tisti prvi poskok v teži je pri njej zakuhala ljubezen. A v rahlo nasprotnem smislu, saj se je začela rediti v času, ko se je po 36 letih razhajala s tedanjim partnerjem. Njena strast so sladkarije, če se le da, v nočnih urah in med posedanjem pred TV-ekranom.

Na drugi strani pa so njene želje zares skromne; rada bi shujšala toliko, da bi se lahko s prijatelji odpravila na kakšen zabaven izlet. Če pa so ji dovoljene sanje, bi najraje spakirala kovčke in se odpravila na pot okoli sveta.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] *Mojca Fajs *Iztok Perše – Izi *Jožica Šemen – Emina *Vanesa Mesarec – Neska *Robi Tašner *Maja Cimermančič *Valerija Jamnik *Aleš Hrvatin *Kristjan Grüner *Danica Brnot *Boštjan Benedetti *Henrik Lutz *Sabina Čaušević *Bojan Papež *Indira Ekić *Aleksandar Jović *Marija Celcer […]

Komentiraj

Anti-Spam: