Valerija Jamnik – tekmovalci The Biggest Loser Slovenija na Planet TV | UPORABNA STRAN

Valerija Jamnik – tekmovalci The Biggest Loser Slovenija na Planet TV

Valerija Jamnik je ena od 17-ih tekmovalcev šova The Biggest Loser Slovenija na Planet TV. Valerija prihaja iz Zgornje Kungote, rojena pa je bila 21.10.1977. Seznam vseh tekmovalcev šova pa si lahko ogledate tukaj (Tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija – Mojca, Iztok, Emina, Neska, Robi, Maja, Valerija, Aleša, Kristjan, Danica, Boštjan, Henrik, Sabina, Bojan, Indira, Aleksander, Marija).

Predstavljajte si, da za rojstni dan dobite za darilo skok s padalom v tandemu, a vas zaradi omejitve kilogramov na letališču pošljejo domov. To je doživela Valerija. Njena kalvarija s težo se je začela po porodu, ko sta se odtujila tudi s tedanjim partnerjem. Zdaj je v novi zvezi, a s starimi težavami. Čokolada, klobase, piščančje perutničke in še vrsta drugih jedi, po katerih najraje poseže, ko se pojavi stres.

Pred skoraj desetimi leti je s pomočjo operacije želodca že uspešno shujšala na 70 kilogramov. A kazalec na tehtnici se je začel kmalu spet pomikati navzgor, zato je obupala in sklenila novo zavezništvo s hladilnikom. Zdaj upa, da ji bo končno uspelo. Da bo naslednjo sezono na kopališču brezskrbno odvrgla brisačo in se polna zaupanja vase znova vrnila med ljudi.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Izi *Jožica Šemen – Emina *Vanesa Mesarec – Neska *Robi Tašner *Maja Cimermančič *Valerija Jamnik *Aleš Hrvatin *Kristjan Grüner *Danica Brnot *Boštjan Benedetti *Henrik Lutz *Sabina Čaušević […]

Komentiraj

Anti-Spam: