Nadarjeni (The Gifted) – nova serija o družini z otrokoma z mutantskimi močmi na FOX TV Slovenija – četrtek ob 22.00 | UPORABNA STRAN

Nadarjeni (The Gifted) – nova serija o družini z otrokoma z mutantskimi močmi na FOX TV Slovenija – četrtek ob 22.00

Nadarjeni (The Gifted) je nova serija, ki sloni na Marvelovih karakterjih z X-Men močmi. Postavljena je v alternativno časovno obdobje v katerem so vsi X-Meni izginili. Premiera serije v ZDA je bila 2.10.2017, v Sloveniji pa si jo bomo na FOX TV Slovenija prvo epizodo lahko ogledali danes, 12.10.2017 ob 22.00.

Prva sezona serije Nadarjeni (The Gifted) bo obsegala 10 epizod. Serija je skupni projekt 20th Century Fox Television in Marvel Television. V Ameriki so že predvajali prvi dve epizodi in komentarji serije so naravnani v pozitivno smer. Če se bo to kazalo tudi skozi gledanost se lahko v prihodnjem letu nadejamo nove sezone.

Zgodba
V seriji lahko spremljamo zgodbo o starših iz predmestja, ki se jima zamajejo tla pod nogami, ko izvesta, da imata njuna otroka mutantske moči. Reed in Caitlin Strucker sta tipična starša iz srednjega razreda, ki se soočata z vsakdanjimi težavami pri vzgoji otrok. Toda ko se njuna najstniška otroka, Lauren in Andy, zapleteta v incident v šoli, ki razkrije, da sta mutanta, sta Reed in Caitlin pripravljena narediti vse, kar je v njuni moči, da ju zaščitita. Prisiljeni v beg Strruckerjevi zapustijo staro življenje, da bi se skrili pred vztrajno vladno službo, Sentinel Services, in njenim agentom Jacejem Turnerjem, ki iščeta mutante. Vse je še bolj zapleteno, saj je Reed tožilec na uradu okrožnega javnega tožilca z nalogo preganjati mutante. Obupani in z vse manj možnosti družini preostane le še to, da naveže stik s podzemno mrežo, ki pomaga mutantom v težavah. Mutanti Eclipse, Blink, Polaris in Thunderbird morajo reševati svoje težave. Enega njihovih članov so zaprli in njihova ekipa je v nevarnosti. Soočajo se z negotovo prihodnostjo v svetu, ki je za mutante vse bolj nevaren.

V seriji igrajo:
Stephen Moyer kot Reed Strucker
Amy Ackerkot Caitlin Strucker
Sean Teale kot Eclipse / Marcos Diaz
Jamie Chung kot Blink / Clarice Ferguson
Coby Bellkot Jace Turner
Emma Dumont kot Polaris / Lorna Dane
Blair Redford kot Thunderbird / John Proudstar
Natalie Alyn Lindkot Lauren Strucker
Percy Hynes White kot Andy Strucker

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: