Frutabela z mandlji in brusnicami je bila razvita v sodelovanju s tekači / Frutabela Lab | UPORABNA STRAN

Frutabela z mandlji in brusnicami je bila razvita v sodelovanju s tekači / Frutabela Lab

Nova Frutabela z okusom mandljev in brusnice je bila razvita v sodelovanju s tekači in bo tako odlična spremljevalka prihajajočega Ljubljanskega maratona, ki se bo odvil ta vikend. 12. Fructalovo Frutabelo so namreč v sklopu Frutabela Laba lani izbirali tekači in tekačice Ljubljanskega maratona.

Mandlji, brusnice, žitarice in jogurtov obliv
Frutabela Lab, ki je bil na lanskoletnem Ljubljanskem maratonu postavljen na Trgu republike, je tekačem ponudil kopico kombinacij, a večinsko mnenje je izbralo kombinacijo mandljev, brusnic ter z jogurtom oblitih žitaric. Maja letos so po natančno obdelanih podatkih iz Frutabela Laba začeli s proizvodnjo nove Frutabele.

Frutabela Lab bo tudi letos prisoten na 22. Ljubljanskem maratonu, ki se bo odvil 29. 10. 2017, saj pri Fructalu na tak način lahko dobijo neposredno povratno informacijo tistih, ki jim je izdelek namenjen in so ga pred časom tudi pomagali razvijati. Frutabela Lab pa bo v Ljubljani možno najti že nekaj dni prej, saj bo med 26. in 28. 10. prisoten na Gospodarskem razstavišču v sklopu aktivnosti sejma Tečem.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: