Kako voditi uspešen piar razkriva Andreja Jernejčič v njeni novi knjigi, Biblija uspešnega piara | UPORABNA STRAN

Kako voditi uspešen piar razkriva Andreja Jernejčič v njeni novi knjigi, Biblija uspešnega piara

Skrivnosti vodenja uspešnega piarja so različne, več ali manj pa se vedno učimo iz svojih napak in seveda uspešnih praks. Da bo slednjih čim več je menedžerka in piarovka Andreja Jernejčič izdala knjigo Biblija uspešnega piara.

Knjiga obsega 400 strani in je na voljo tako v slovenskem kot angleškem jeziku. V njej boste lahko našli odgovore na vprašanja kako uspešno sodelovati z mediji, kako se spopasti z digitalnim piarjem in kako učinkovito in odmevno predstaviti svoje izdelke ali storitev. Avtorica se je dotaknila tudi vprašanja kako znati krizno situacijo obrniti v priložnost.

V knjigi Biblija uspešnega piara je tudi 17 intervjuji znanih in uglednih Slovencev, med njimi so predsednik države Borut Pahor, ljubljanski župan Zoran Janković, od poslovnežev direktor podjetja ELES Aleksander Mervar in direktor klinike Svjetlost Nikica Gabrić ter uredniki Tjaša Slokar Kos, Igor E. Bergant, Bojan Budja, Gregor Knafelc, Ilona Penzeš in Simona Dakič Nemanič.

Andreja Jernejčič je ob predstavitvi svoje tretje knjige povedala: »Knjiga Biblija uspešnega piara je za vse tiste, ki se gredo piar, ki želijo postati piarovec, vendar glavno, za vse, ki želijo s poslom uspeti: več prodati. Biti bolj prepoznani. Za vse v marketingu, kadrovskih službah, start up podjetjih, podjetnike, vseh, ki so kadarkoli povezani z novinarji.«

Knjigo lahko naročite na tej spletni strani.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: