Serija Stargate Origins je dobila prvi video napovednik in vpogled v snemanje – premiera je predvidena za jesen 2017

Serija Stargate Origins je dobila svoj prvi video napovednik v katerem se bolj kot zgodbe dotaknejo samega snemanja prihajajoče serije, ki je umeščena kot prequel filmov in serij franšize Stargate.

Dvominutni video prikazuje dogajanje v prvem tednu snemanja serije. Vidimo lahko šotorsko naselje in delovni prostor za mlado Catherine Langford, ki jo igra Ellie Gall. O sami zgodbi pa žal niso razkrili kaj dosti. Ve se zgolj to, da bo Stargate Origins odkrival ozadje Dr. Catherine Langford iz Stargate SG-1. Catherine je hči profesorje Langforda (v Stargate Origins ga bo igral Connor Trinneer), ki je je v Gizi, Egipt odkril Stargze (Zvezdna vrata). Glede na dogajanje iz filma Stargate (1994) se je to zgodilo leta 1928. Dogajanje v seriji Stargate Origins pa se bo odvijalo 10 let po odkritju vrat.

Serija Stargate Origins bo spletna serija, ki jo bo MGM (Metro-Goldwyn-Mayer) predvajal na posebnem portalu Stargate Command. Trenutno je predvidenih 10 epizod dolgih 10 minut. Lansiranje je predvideno za jesen 2017, a točnega datuma MGM še ni podal.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: