2. sezona serije The Orville (navdahnil jo je Star Trek) je potrjena, so sporočili iz FOX-a

The Orville je znanstvenofantastična serija prežeta s komedijo, ki je narejena po navdihu Star Treka. FOX je serijo v ZDA premierno predvajal 10.10.2017, 2.11.2017 pa so že naznanili, da bo serija dobila 2. sezono v sezonskem letu 2018/19.

Serijo The Orville je zelo podobna franšizi serij Star Trek, zaradi tega bo marsikomu všeč, marsikomu pa tudi ne, saj je The Orville zastavljena precej bolj komično kot Star Trek, ki je bolj dramska serija. Serijo je ustvaril Seth MacFarlane, ki je tudi eden od glavnih igralcev, saj igra lik Eda Mercerja, častnika na vesoljki flote Planetary Union. Edova kariera je šla po njegovi ločitvi samo še navzdol in po tem, ko je poje prevzel vodenje vesoljske ladje U.S.S. Orville je ugotovil, da so kot prvo častnico določili njegovo bivšo ženo Kelly Grayson (Adrianne Palicki).

The Orville z najbolj gledanim začetkom na FOXu po seriji Empire
Prva sezona serije The Orville bo obsegala 13 epizod, koliko jih bo imela 2, pa še ni znano. Da se je FOX tako hitro odločil za potrditev nove sezone, je zagotovo kriva odlična gledanost serije. The Orville se namreč lahko pohvali z najbolj gledanim začetkom predvajanja od lansiranja serije Empire leta 2015. Serija pa se hkrati uvršča med top tri nove dramske serije te jeseni. Pri potrditvi sezone za leto 2017/18 je The Orville prehitel zgolj The Simpsons, ki ima potrjene sezone vse do leta 2019.

Napovednik serije The Orville

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: