Magnum P.I. reboot serije iz 80-ih se pripravlja na CBS. Je kdo gledal to serijo?

Serija Magnum P.I. bo več kot očitno dobila reboot, saj se je CBS zavezal k naročilu pilota serije, ki navduševala gledalce v 80-ih. Bolj natančno, CBS jo je izvirno predvajal med leti 1980 in 1988, imela pa je 8 sezon in 162 epizod.

Po podatkih Nielsenovega merjenja je Magnum P.I. v prvih petih letih predvajanja bil med top 20 TV programskih vsebin v ZDA. Zato ne preseneča, da se je CBS odločil za reboot serije. Senarij zanjo bosta spisala Peter Lenkov in Eric Guggenheim, ki sta sicer že zadolžena za en CBS-ov reboot in sicer serijo Hawaii Five-0, ki je bila izvirno predvajana v letih 1968-1980. Lenkov pa je showrunner serij Hawaii Five-O in serije MacGyve, ki je prav tako reboot.

Magnum P.I. naj bi se od originala nekoliko razlikoval, pri CBS-u so to opisali kot nadgradnja. Serija bo sledila Thomasu Magnumu, odlikovanemu bivšemu Navy SEAL, ki je po vrnitvi iz Afganistana svoje vojaško znanje uporabil za to, da je postal zasebni detektiv. S pomočjo zvestih veteranov Theodora “TC” Calvina in Orvilla “Ricka” Wrighta ter bivšega MI:6 agenta Julieta Higginsa, se Magnum spopade s primeri, ki jih ne želi nihče drug in tako pomaga tistim, ki jim drugi nočejo.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: