MAC kozmetika novembra 2017 v Citypark Ljubljana odpira svoja vrata / Trgovina MAC v Cityparku bo prva v Sloveniji | UPORABNA STRAN

MAC kozmetika novembra 2017 v Citypark Ljubljana odpira svoja vrata / Trgovina MAC v Cityparku bo prva v Sloveniji

MAC kozmetika (Make-up Art Cosmetics) bo v centru Citypark Ljubljana svojo monobrand trgovino dobila še novembra 2017. Prvotni načrti odprtja MAC trgovine v Cityparku so bili za september, a so se stvari malo zavlekle.

**Trgovina MAC kozmetika se danes, 15.11.2017 ob 14.00 odpira v nakupovalnem centru Citypark Ljubljana, Slovenija**

Kot so potrdili pri Orbico Slovenija, ki bo trgovino z MAC kozmetiko odpiral, bo otvoritev novembra, a točen datum še ni znan. Trgovina MAC v Cityparku bo prva monobrand trgovina blagovne znamke MAC v Sloveniji. Družba MAC Cosmetics, ki je bila ustanovljena leta 1984 v Torontu, Kanada, je ena od treh največjih makeup blagovnih znamk na svetu. Imajo več kot 500 samostojnih trgovin, samo v Franciji jih je več kot 30. Posebnost teh trgovin pa je, da so v njih zaposleni profesionalni makeup artisti.

Kje točno v Cityparku pa bo MAC trgovina?
Marsikdo je v Cityparku opazil, da se je poslovalnica turistične agencije Sonček premaknila na lokacijo kjer je bila včasih Tkanina in da na njeni lokaciji (na glavni aveniji nasproti trgovine Tomas Sport) nastaja nekaj novega. Ker bo MAC trgovina s kozmetiko velika slabih 60 m2, so morali sam prostor morali nekoliko podaljšati.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: