Nov Bobov paket drzni BOB za 9.99€ in 20GB je enak Hot Maxi paketu, le LTE hitrost in količina GB v tujini je drugačna | UPORABNA STRAN

Nov Bobov paket drzni BOB za 9.99€ in 20GB je enak Hot Maxi paketu, le LTE hitrost in količina GB v tujini je drugačna

Drzni BOB je nov paket operaterja BOB, ki je že s paketom vip BOB nakazal, da nekoliko spreminja prvotno usmeritev, s paketom drzni BOB pa je to precej očitno. Zmanjšali so namreč količino minut in SMS-ov ter povečali število GB prenosa podatkov.

BOB in HOT z enakim paketom?
Tako BOB kot HOT gostujeta na omrežju A1, BOB sicer ni MVNO operater, a zaradi ločenosti ponudbe in koncepta se ga obravnava kot takega. Ko je HOT stopil na trg so operaterji precej zanimivo odreagirali, a najverjetneje je BOB tisti, ki je HOT-u največji konkurent. Da se pri BOBu točno tako počutijo je moč razbrati iz tega, da so predstavili skoraj identičen paket HOTovemu. Drzni BOB, ki je sicer akcijski paket in je na voljo do 30.11.2017, je pravzaprav identičen paketu Hot Maxi.

Oba paketa mesečno staneta 9.99€ imata 3.000 minut klicev v vsa Slovenska omrežja, 3.000 SMS-ov v vsa Slovenska omrežja ter 20GB prenosa podatkov v Sloveniji. Razlika je v količini podatkov, ki jo lahko uporabnik prenese med gostovanjem v EU. Pri BOBu je 2.796 MB, pri HOTu pa 2.130 MB. Druga razlika pa je v hitrosti LTE prenosa, ki je že vključen v ceno. Pri BOBu je itrost omejena na 40/5 Mbps, pri HOTu pa na 20/5 Mbps.

Razlike so torej zelooo majhne, kar kaže na to, da pri BOBu zagotovo spremenili pogled na to kaj njihovi uporabniki želijo, ter da poskušajo zajeziti odhod njihovih uporabnikov.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: