Pingo iz Fructala v novi podobi in z izboljšano recepturo, Pingo sadni mix in breskev-jabolko sta sedaj brez dodanih sladkorjev | UPORABNA STRAN

Pingo iz Fructala v novi podobi in z izboljšano recepturo, Pingo sadni mix in breskev-jabolko sta sedaj brez dodanih sladkorjev

Pingo je pijača marsikaterega otroštva, a Fructalov Pingo vsi več ali manj poznamo v različici Limona-pomaranča ter v modro-rumeni embalaži s pingvinom. Tej so se kasneje pridružili še nekateri okusi, ki so jim sedaj izboljšali recepturo in jih odeli v novo podobo.

Štirje prenovljeni okusi so Pingo sadni mix, breskev-jabolko, motno jabolko ter jagoda-črni ribez
Pingo linija sedaj obsega pet različnih okusov, a ker se klasičnega pri Fructalu niso dotikali mu tokrat ni namenjena velika pozornost. Preostali štirje Pingi, ki so namenjeni otrokom med 3. in 10. letom starosti pa so dobili novo, zabavno podobo, saj je pingvin nekoliko bolj igriv, na zadnji strani embalaže pa je igra v kateri se bodo malčki preizkusili pri risanju pingvina.

Pingo sadni mix in breskev-jabolko sta sedaj brez dodanih sladkorjev
Pri Fructalu so okusoma sadni mix in breskev-jabolko recepturo izboljšali do te mere, da sta dodanih sladkorjev. Vsebujeta le naravno prisotne sladkorje, to so sladkorji, ki jih vsebuje sadje sámo, kar je novost v kategoriji nektarjev za otroke. Oba pa imata tudi visok sadni delež in dodane vitamine. Pingo Sadni mixv sebuje 10 različnih vitaminov, Pingo breskev-jabolko pa vitamine A, C in F.

Okus motno jabolko, ki ima 100% sadni delež, je obogaten s kalcijem, okus jagoda-črni ribez pa je obogaten z železom, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.

En od novosti je tudi prenovljena maskota Pingo, ki bo razveseljevala otroke na različnih dogodkih.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: