Serija Lucifer je na VOYO dostopna 30 dni po predvajanju na programu BRIO / 1. in 2. sezona | UPORABNA STRAN

Serija Lucifer je na VOYO dostopna 30 dni po predvajanju na programu BRIO / 1. in 2. sezona

Lucifer je fantazijsko policijsko proceduralna serija, ki je premiero v ZDA doživela januarja 2016 na programu FOX. Serija ima dve polni sezoni, prva obsega 13 epizod, druga pa 18, tretja sezona s 26-imi epizodami pa je še v teku.

 

 

Pro Plus je odkupil pravice za 1. in 2. sezono, kar pomeni, da bo skupaj na voljo 31 epizod. Te so najprej na voljo na programu BRIO, kjer je Lucifer na sporedu od ponedeljka do petka ob 22.10, ponovitev tedna pa v soboto po 20.00. Nato pa je epizoda še 30 dni dostopna na SVoD storitvi VOYO. Gre torej za catch up (ogled za nazaj) ogled z nekoliko daljšim časom možnosti ogleda.

Na IMDB ima serija Lucifer oceno 8.3/10, kar je zelo dobra ocena. Prvi dve sezoni so snemali v Vancouvru, Britanska Kolumbija, tretja pa se snema v Los Angelesu, Kalifornija. Razlog za premik so bili davčne spodbude, ki jih ponuja California Film Commission v sklopu Program 2.0 iniciative.

Zgodba se vrti okoli Lociferja Morningstara (Morningstar), ki se je naveličal svojega bednega življenja v peklu, zato se je, v podobi čednega moškega, prišel zabavati na Zemljo, bolj natančno, prišel je v Los Angeles. Tu pa se po spletu okoliščin, znajde v družbi čedne detektivke Chloe Decker (Lauren German) in postane celo pomočnik policije pri preganjanju in zatiranju kriminala.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: