HBO GO kot samostojna (OTT) storitev sedaj tudi v Sloveniji, cena je 6.99€ mesečno, prvi mesec pa je brezplačen / HBO GO Slovenija | UPORABNA STRAN

HBO GO kot samostojna (OTT) storitev sedaj tudi v Sloveniji, cena je 6.99€ mesečno, prvi mesec pa je brezplačen / HBO GO Slovenija

HBO GO je od danes, 29.11.2017 tudi v Sloveniji na voljo kot samostojna (OTT) storitev, po tem, ko so jo 13.11.2017 lansirali na Madžarskem, v Romuniji, na Češkem in Slovaškem. Uporabniki si tako HBO vsebine lahko sedaj ogledajo neposredno na hbogo.si in ni več potrebe po navezavi na IPTV ali kabelskega ponudnika.

Poleg Slovenije HBO GO kot OTT danes dobivajo tudi preostale države HBO Adria regije in to so Hrvaška, Srbija, Črna gora, Makedonija, Bolgarija ter Bosna in Hercegovina. S tem je HBO krepko razširil število držav kjer HBO GO ponujajo kot samostojno rešitev in uporabniki za ogled ne potrebujejo še IP ali kabelske televizije. Torej, HBO Go kot OTT deluje tako kot Netflix ali pa VOYO.

Vsebine, ki so na voljo
HBO GO naročnikom omogoča ogled vseh sezon hit serij originalne HBO produkcije, kot so Igra prestolov (Game of Thrones), Westworld in Silicijeva dolina (Silicone Valley), pa tudi kultne serij kot so Seks v mestu (Sex and the City), Sopranovi (The Sopranos), Skrivna naveza (The Wire) in številne druge. Med serijami se najdejo tudi Deklina zgodba (Handmaid’s Tale), Babilon Berlin (Babylon Berlin), Twin Peaks, Zaton vitezov (Knightfall) in Luther. HBO GO v Sloveniji prav tako ponuja sezone serij, ki so del produkcije HBO Europe in to so Sence (Rumunija), Goreči grm in Pušča (Češka), Zlato življenje (Madžarska), Krdelo (Poljska). Sicer pa je tako, da imamo v Sloveniji serije, ki so del HBO produkcije, na voljo takoj po premieri v ZDA.

Kje lahko gledam HBO GO?
HBO GO je mobilna platforma dostopna na hbogo.si, kot mobilna aplikacija na Android in iOS napravah, Samsungovih Smart TV televizijah ter PlayStation igralnih konzolah.

Kaj pa cena?
Mesečna naročnina za HBO GO kot OTT je 6.99€, prvi mesec uporabe pa je brezplačen. Plačilo storitve se izvede s pomočjo kreditne kartice, na voljo sta Mastercard in VISA. Vnos kartice se izvede že na začetku, tako da se po pretečenem mesecu naročnina trga samodejno. Seveda pa je naročnino na HBO GO možno kadarkoli prekiniti.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: