2. sezona serije V dvoje je od danes, 1.12.2017 dostopna na VOYO, prvo epizodo pa si lahko ogledate brezplačno | UPORABNA STRAN

2. sezona serije V dvoje je od danes, 1.12.2017 dostopna na VOYO, prvo epizodo pa si lahko ogledate brezplačno

2. sezona slovenske serije V dvoje režiserja Luke Marčetiča je od danes, 1.12.2017 v celoti dostopna na SVoD storitvi VOYO. 2. sezona, ki obsega 8 epizod, se odvija leto po prvi sezoni in prinaša širšo igralsko zasedbo.

 

 

Režiser Luka Marčetič, ki tudi sam igra v seriji (lik Aleša), je o novi sezoni povedal: »Razširili smo igralsko zasedbo, povečali kakovost produkcije, podaljšali epizode in vsem likom znatno zakomplicirali življenja. Nobenemu ne bo lahko. Razen mogoče gledalcem, ki se bodo ob vsem tem zabavali.«

V glavnih vlogah serije v Dvoje je že poznana igralska zasedba, Lara Vouk, ki igra Majo, ter Živa Selan in Niko Zagode, ki sta še vedno par Nika in Sandi.

Zgodba nove sezone serije V dvoje
Aleš diplomira iz prebolevanja bivše punce Maje, ki zdaj živi drugačno, bolj odprto in neobremenjeno življenje, a se zelo hitro izkaže, da prebolevanja še zdaleč ni konec. Sandi in Nika poskušata popestriti svoje seksualno življenje z novo, tretjo osebo, ki jima nehote popestri več kot sta si kadarkoli želela. V njihova življenja tokrat vstopajo novi liki, ki bodo njihove probleme mogoče izboljšali ali pa verjetno samo še bolj poslabšali.

1. epizodo 2. sezone si lahko brezplačno ogledate spodaj

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: