iPROM 360 je tehnološka rešitev, ki uvaja navidnezno resničnost (360° video) v digitalno oglaševanje | UPORABNA STRAN

iPROM 360 je tehnološka rešitev, ki uvaja navidnezno resničnost (360° video) v digitalno oglaševanje

iPROM 360 je nova rešitev podjetja iPROM, ki z integracijo interaktivnih 360° videov in foto vsebin uvaja navidezno resničnost v digitalne oglase. iPROM 360 oglasi se tako ponašajo z daljšim časom ogleda in večjo vpletenostjo spletnega občinstva.

Tomaž Tomšič, vodja iPROM Labs je povedal: »Ključna prednost naše nove tehnološke rešitve je, da lahko odslej naši naročniki oglasno gradivo, ki je posneto s 360-stopinjsko tehniko, na enostaven in standardiziran način uporabljajo tudi za oglaševanje v digitalnih medijih ob uporabi najsodobnejših oblik ciljanja.«

Čebele in panj so dobile čast prve uporabe tehnologije iPROM 360
Nova tehnološka rešitev deluje tako na namiznih in prenosnih napravah, kot na mobilnih napravah z operacijskim sistemom Android, iOS ali Symbian. Poleg prikaza oglasa se z rešitvijo iPROM 360 beleži tudi število interakcij uporabnika z oglasom, čas pregledovanja posameznega videa in sledenje uporabniku v panoramskem vidnem polju oglasa.

Čast premierne uporabe tehnologije iPROM 360 je doletela čebele in panj, saj so s 360° videom predstavili oglas za svetovni dan čebel, tega bomo obeleževali 20. maja, če bo prišlo do dokončne slovenske pobude za obeležitev tega dneva. Demo predstavitev si lahko ogledate TUKAJ.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: