Amazing Angus – nov burger z Angus govedino – Master Burgers v McDonald’s Slovenija

Amazing Angus je nov burger iz Master Burgers ponudbe v McDonald’s Slovenija. Gre za burger v katerem sta dva polpeta Angus govedine, ki jo uporabljajo za pripravo najkakovostnejših burgerjev. Prav to pa je vodilo Master Burgers linije.

Burger Amazing Angus je v McDonald’s Slovenija na voljo z današnjim dnem, 4.12.2017. Hkrati pa gre za prvo zamenjavo burgerja iz prvotnega nabora Master Burgers linije, ki so jo v McDonald’s Slovenija predstavili konec septembra 2017. Amazing Angus zamenjuje Lucky Sirtaki katerega glavna značilnost je bil Feta sir. V ponudbi tako ostajajo Generous Jack, Juicy Jane in Mama Mia. Kot zanimivost pa, Angus govedo je McDonald’s v svojih burgerjih prvič predstavil leta 2006 v ZDA, kasneje pa tudi v Avstraliji.

Kakšna je sestava burgerja Amazing Angus?
Amazing Angus ima v popečeni štručki dva polpeta Angus govedine, rezino Cheddar sira, solato Batavio, rezino kumare, svežo rdečo čebulo, ketchup, masleno omako ter Wild mustard gorčično omako.

Hranilne vrednosti na porcijo (324g): 760.2kcal, 48.9g beljakovin, 41.9g maščob, od tega 18.7g nasičenih, 45.2g ogljikovih hidratov, od tega 9.9g sladkorja, 3.7g vlaknin ter 2.8g soli.
Alergeni, ki jih vsebuje Amazing Angus pa so: žita (pšenica), mleko, gorčica, jajca ter sezam v sledovih.

Kaj pa cena?
Cena za veliki menu, ki vsebuje burger Amazing Angus, veliki pomfrit (zamenjati ga je možno za Generous Fries) ter veliko pijačo ali 0.5l vodo je 7.60€. Cena za mali menu je 7.10€, sam burger Amazing Angus pa stane 5.30€.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Amazing Angus – nov burger z Angus govedino – Master Burgers v McDonald’s Slovenija (0) Amazing Angus je nov burger iz Master Burgers ponudbe v McDonald’s Slovenija. Gre za […]

Komentiraj

Anti-Spam: