Spar Online Slovenija – spletna trgovina Spar bo zaživela v letu 2018, trenutno poteka testiranje

Spar Online bo spletna trgovina Spar Slovenija, ki bo na slovenskem spletnem trgu zopet ponudila konkurenco v kategoriji trgovin z živili. Po junijskem odhodu E.Leclerc Driva, je namreč Mercator sameval, to pa vsekakor ni dobro za rast spletne prodaje.

Spar Online v letu 2018
Kot so sporočili iz Spar Slovenija je projekt spletne trgovine Spar Online v fazi razvoja in testiranja, zato točnega datuma vstopa na trg ne morejo podati. So pa povedali, da se bo to zgodilo v letu 2018. Trenutno potekajo testiranja, tako interna kot eksterna. Kar lepo število uporabnikov Spar Plus kartice je namreč dobilo povabilo, da preizkusijo Spar Online spletno trgovino.

Nekaj podrobnosti, a ostalo naj še ostane skrito
Ker je spletna trgovina Spar Online še v razvoju, se glede na trenutno zaprto testno obdobje še lahko spremeni. Vsekakor pa je možno potrditi, da bo Spar Online omogočal tako dostavo na dom kot prevzem na prevzemnem mestu Spar Drive Citypark, Ljubljana. Nabor izdelkov bo širok in pravzaprav primerljiv z naborom v Spar trgovini. Plačilo izdelkov bo možno tako na spletu kot po povzetju, v obeh primerih s kreditno ali debetno kartico, pri plačilu po povzetju pa tudi z gotovino.

Prihod Spara SLovenije med spletne trgovce je zagotovo korak v pravo smer, saj se količina spletne prodaje povečuje, v SLoveniji počasneje kot v tujini, a se. Razlogov za počasno rast v Sloveniji je kar nekaj, zagotovo pa je eden izmed njih tudi ta, da na področju spletne trgovine z živili največji igralci še niso ponudili svoje rešitve. Marcator jo ima že nekaj časa, Spar jo sedaj uvaja, Tuš jo ima, a zgolj za B2B segment, E.Leclerc pa se je iz te igra junija letos umaknil. Hofer in Lidl kot nizkocenovna trgovca v tujini sicer poznata spletne trgovine, a v Sloveniji nič ne kaže, da bi kaj takšnega lahko ponudili.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: