Hit produkt leta 2017 je Noela – krema za nego obraza s 40% polžje sline / Štartaj Slovenija 2017 | UPORABNA STRAN

Hit produkt leta 2017 je Noela – krema za nego obraza s 40% polžje sline / Štartaj Slovenija 2017

Hit produkt leta 2017 je krema Noela, krema za nego obraza s 40% polžje sline, ki je produkt družine Fras. Noela in skupaj z njo Milena, Aljaž ter Leon Fras so tako postali zmagovalci 2. sezone resničnostnega šova Štartaj Slovenija, ki se je odvijal na POP TV.

Kaj je Noela?
Noela je krema za nego obraza, ki vsebuje 40% polžje sline. Polžja slina je naraven vir kolagena, hialuronske kisline, elastana, alantoina, antioksidantov, proteinov in vitaminov. Kremi je dodano tudi karitejevo maslo, ki kožo vlaži, mehča in dela prožno, jojobino olje, ki jo varuje pred vplivi okolja, ter naravni antioksidant vitamin E. Krema je dermatološko testirana in je primerna za nego občutljive kože. Cena kreme Noela (50 ml) v trgovinah Interspar po Sloveniji je 34.90€.

Kaj pa ostali produkti iz Štartaj Slovenija 2017?
Kot je v zadnji, 11. oddaji 2. sezona šova Štartaj Slovenija, povedal direktor družbe Spar Slovenija, Igor Mervič vseh osem blagovnih znamk (Iconic Coffe, Medenka, Viny&Greta, Pokica, Junc Beef Jerky, Good4Dogs, Odori in Noela) ostaja na policah 13-ih Intersparov po Sloveniji. Vsi razen Junc Beef Jerky z enoletno pogodbo. Mesni prigrizek iz sušene govedine z začimbami pa bo moral v treh mesecih odpraviti težave z dobavo proizvoda na police trgovin, da bo dobil pogodbo za daljše časovno obdobje.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: