Adria Airways v poletni sezoni 2018 na nekaterih povezavah povečuje frekvenco tedenskih letov | UPORABNA STRAN

Adria Airways v poletni sezoni 2018 na nekaterih povezavah povečuje frekvenco tedenskih letov

Adria Airways bo v poletni sezoni 2018 poleg šestih novih letalskih povezav (Ljubljana – Dubrovnik / Brač / Sofia / Bukarešta / Hamburg / Ženeva) ter nadaljevanje z zimsko sezono 2017/18 vzpostavljene povezave iz Ljubljane v Kijev, na nekaterih obstoječih povezavah pa bo povečala frekvence tedenskih letov.

Adria frekvenco med drugim povečuje na letih iz Ljubljane v Kopenhagen in Podgorico
S poletno sezono 2018, ki se prične 25.3.2018, bo Adria Airways frekvenco letov povečala na nekaterih obstoječih letih med katerimi sta Kopenhagen in Podgorica. Iz Ljubljane v Kopenhagen bo z Adrio možno leteti vsak dan, saj število tedenskih letov iz 5 povečujejo na 7. Število letov v Podgorico pa se bo povečalo za 4, tako da bo iz Ljubljane proti prestolnici Črne gore možno poleteti 11x tedensko.

Skupno z novimi letalskimi povezavami ter dodatnimi leti na obstoječih naj bi bilo koli 30 dodatnih tedenskih letov. To bi pomenilo precejšnje povečanje števila tedenskih letov, posledično pa tudi to, da bodo morali povečati floto letal. Flota Adrie Airways trenutno obsega 3 letala Airbus A319-111/132, 7 letal Bombardier CRJ-900LR ter 3 letala Bombardier CRJ-700ER.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: