Spider-Man: Novi svet (Spider-Man: Into the Spider-Verse) – prvi napovednik filma, ki v kino prihaja decembra 2018 | UPORABNA STRAN

Spider-Man: Novi svet (Spider-Man: Into the Spider-Verse) – prvi napovednik filma, ki v kino prihaja decembra 2018

Film Spider-Man: Novi svet (Spider-Man: Into the Spider-Verse) bo računalniško animiran film, ki sloni na superjunaku iz Marvelovih stripov, ki sliši na ime Miles Morales oz. Spider-Man. Film v kino prihaja decembra 2018, a prvi napovednik je že objavljen.

Prve plane filma o Spider-Manu, ki se pojavi po smrti Petra Parkerja, so bili razkriti že leta 2014, aprila 2015 pa so jih dokončno potrdili. Miles Morales je Afro-Latino najstnik, ki se kot drugi Spider-Man pojavi v seriji stripov Ultimate Marvel, ki živi svojo zgodbo, ločeno od Marvel Universe. Režiserji filma so Bob Persichetti, Peter Ramsey in Rodney Rothman. Moralesu bo v izvirniku glas posodil Shameik Moore, ostale like pa bodo med drugim oživili Liev Schreiber, Mahershala Ali in Brian Tyree Henry.

Zgodba bo »klasična Spider-Man zgodba«. Po smrti Petra Parkerja bo moral Miles Morales žonglirati med svojim najstniškim življenjem v srednji šoli ter superjunaškimi lastnosti.

Napovednik filma Spider-Man: Novi svet (Spider-Man: Into the Spider-Verse)

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: