Novoletna nagradna igra 2018 na Uporabni strani (HoT, Kino Bežigrad, Sensilab, Nivea, Skaza) – od rojstnega dneva bloga pa vse do novega leta | UPORABNA STRAN

Novoletna nagradna igra 2018 na Uporabni strani (HoT, Kino Bežigrad, Sensilab, Nivea, Skaza) – od rojstnega dneva bloga pa vse do novega leta

Novoletna nagradna igra 2018 se je letos v primerjavi z lanskim letom nekoliko zamaknila, saj se je takrat na rojstni dan bloga končala, letos pa se dan po praznovanju 9. rojstnega dne začenja. Trajala bo vse do novega leta.

Letos je za bralke in bralce pripravljenih 15 različnih paketov partnerjev Uporabne strani.

Nagradni sklad obsega:

HoT WiFi2GO vrečko s podatkovnim modemom in 200GB prenosa podatkov. Oboževalci Kina Bežigrad (Ljubljana) in tisti, ki boste to še postali, se boste lahko razvajali z vrednostnim bonom za 25€.

Sensilab je pripravil 6 različnih tematskih daril. Hujšanje (Kapsule SlimJOY + knjiga receptov), Imunost (GripoStop, ImunoStar Strong, Sore Throat), Razstrupljanje (Hepafar forte, Hepafar fibers), Multivitamini (ALL IN A DAY Multivitamin za ženske, ALL IN A DAY Multivitamin za moške), Odpravljanje bolečin (2x FlexiForce hladilno-grelni obliži, FlexiForce hladilni gel), Odpravljanje izgorelosti (2 x AdrenaLux)

Beiersdorf podarja dva Nivea paketa. Prvega sestavljata Urban skin linija za nego obraza in slušalke za urbane navdušenke. Nova linija Nivea Urban skin z izvlečkom ekološkega zelenega čaja in hialuronsko kislino nudi celovito zaščito pred vsakdanjim stresom, ki ga prinaša urbano okolje.

Drugi paket pa sestavljajo trije izdelki: balzam po britju, gel za oblikovanje las ter In-Shower mleko za telo. Niva Men balzam po britju Sensitive Recovery pomaga preprečiti neprijeten občutek in zagotavlja hitro in učinkovito poživitev kože. Ne vsebuje alkohola in je primeren tudi za občutljivo kožo. Nivea Care & Hold kremni gel za oblikovanje las z euceritom in pantenolom obnavlja lase in zagotavlja obstojnost frizure. Nivea Mleko za telo In-Shower je izdelek za nego suhe kože. Nudi enostavno in prijetno vlaženje kože med tuširanjem.

Plastika Skaza, ki jo marsikdo pozna, saj uporablja njihov izjemno popularen izdelek Organko, ki je namenjen kompostiranju, podarja kozarce iz omejene serije. Takšne, ki jih ni mogoče kupiti.

Kako sodelovati v nagradni igri?
Preprosto, v okno za nagradno igro je potrebno vpisati ime in elektronski naslov. S tem dobite en »kupon« za sodelovanje v nagradni igri. V Bonus delu pa lahko dobite še dodatne dva in to tako, da na Twitterju in Facebooku Followate/Lajkate Uporabno stran. Torej skupaj ima en maksimalno 3 »kupone« za sodelovanje v žrebu. V nagradni igri je možno sodelovati zgolj 1x. Morebitni ponovni vnosi bodo izbrisani.
Nagradna igra traja od 23.12.2017 do 31.12.2017 do 24.00. Žreb bo izveden 1.1.2018 in nagrajenci bodo v najkrajšem roku po elektronski pošti obveščeni, da naj sporočijo svoje ime in priimek ter naslov. Rok za sporočilo imena in priimka ter naslova, če je ta potreben, je do 7.1.2017 do 24.00. V primeru, da se nagrajenci v roku ne bodo oglasili bo izveden ponovni žreb.

Posredovani podatki se ne hranijo. Organizator si pridržuje pravico do enostranskega spreminjanja splošnih pogojev nagradne igre. Vsaka sprememba bo objavljena na strani nagradne igre. Nagradna igra poteka na ozemlju Republike Slovenije. Sodelovanje v nagradni igri pomeni, da izrecno in nedvoumno sprejemate pravila nagradne igre. Organizator ima pravico, da lahko kadarkoli prekine nagradno igro pred njenim zaključkom v primeru dogodkov, na katere nima vpliva (višja sila), v primeru materialne zlorabe ali kršitve pravil. Vsi udeleženci bodo o tem obveščeni na spletni strani nagradne igre. V tem primeru udeleženci nimajo pravice do odškodnine ali nadomestila. Organizator ni odgovoren za nezmožnost uporabe nagrad, če na to nima vpliva. Organizator se ni zavezan odzvati na pritožbe udeležencev, ki niso osvojili nagrade in na težave, ki so nastale po podelitvi nagrad. Organizator ni odgovoren za tehnične težave, povezane z registracijo udeležencev v nagradni igri, vključno s tehničnimi težavami, ki se nanašajo na vzdrževanje strani, v primeru da za te težave ni kriv organizator. Organizator ni odgovoren za posledice napačno navedenih podatkov za sodelovanje v nagradni igri ali za napačno uporabo nagrade. Organizator ni odgovoren za kakovost nagrad. V premeru nepredvidenih težav si organizator pridružuje pravico, da nagrad ne podeli.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: