Sence nad Balkanom – balkanska serija v kateri igra tudi Sebastian Cavazza na Planet TV prihaja 7.1.2017 ob 20.00 | UPORABNA STRAN

Sence nad Balkanom – balkanska serija v kateri igra tudi Sebastian Cavazza na Planet TV prihaja 7.1.2017 ob 20.00

Sence nad Balkanom (Senke nad Balkanom) je nova balkanska serija, ki se odvija v 1930-ih in je prežeta z visoko politiko, lokalnimi interesi, denarjem ter kriminalom. Srbska serija režiserja Dragana Bjelogrlića, v kateri igra tudi Sebastian Cavazza, na Planet TV prihaja 7.1.2017 ob 20.00.

Update:
2. sezona serije Sence nad Balkanom je v pripravi, odvijala naj bi se v času smrti kralja Aleksandra Karadžordževića

Serija, ki ima 11 delov, je oktobra lani, ko je bila premierno predvajana v Srbiji požela precej pozitivnih kritik, na IMDb ima 9.6/10. Igralci prihajajo iz držav bivše Jugoslavije, nekaj pa jih je tudi iz Rusije. Glasbo za serijo pa je ustvaril Magnifico. Premierna epizoda, ki bo na sporedu 7.1.2018 ob 20.00 bo dvojna, preostalih 10 pa bo možno videti ob nedeljah, ob 20.00.

Zgodba
Glavna lika v Sencah nad Balkanom sta detektiva, ki raziskujeta umore. Inšpektor kriminalne policije Andra Tanasijević – Tane (Dragan Bjelogrlić) in njegov novi sodelavec, mladi forenzik Stanko Pletikosić (Andrija Kuzmanović) se v drugi polovici leta 1928 ves čas soočata z nepričakovanimi situacijami in preobrati. V Beogradu prevladuje napeto politično in družbeno vzdušje, v tem času pa v mestu pride do vrste nepojasnjenih umorov.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Sence nad Balkanom – balkanska serija v kateri igra tudi Sebastian Cavazza na Planet TV prihaj… (0) Sence nad Balkanom (Senke nad Balkanom) je nova balkanska serija, ki se odvija v 1930-ih […]

Komentiraj

Anti-Spam: